FC Argeș va avea din 2023 un nou stadion. Președintele Consiliului Director al clubului a anunțat că noua arena va avea o capacitate de 15.000 de locuri și va fi de categoria UEFA 4, urmând a putea să găzduiască meciuri internaționale. Conform sursei citate, tribunele stadionului vor fi acoperite, iar suprafața de joc va fi hibridă, noua arenă fiind comparată cu o "bijuterie".
"Chiar dacă lucrurile merg un pic mai domol în România față de alte țări, vă asigur că stadionul se va finaliza. Discuțiile sunt înaintate. S-au semnat documente, s-au semnat autorizații. Cea mai de durată perioadă e cea a actelor și chestiunuilor legate de documente.
Apoi, stadionul se va ridica destul de repede. Cam într-un an și jumătate, doi, sperăm să vorbim de finalizare și să jucăm primul meci pe noul stadion.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 16-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
23/11/2021 LA 13:09
Capacitatea arenei va fi în jur de 15.000 de locuri, suficient pentru noi. Va fi o 'bijuterie' de stadion! Toate tribunele vor fi acoperite, aproape de teren, vor fi și spații comerciale.
Stadionul nu va avea pistă. E aceeași situație ca la Craiova. Pentru a face un nou stadion fără pistă, am fost obligați să găsim o soluție, să realizăm în aceeași bază sportivă un teren de atletism cu pistă. Se va face acest lucru pe un teren aflat în imediata vecinătate a stadionului", a declarat Mihai Foamete, potrivit GSP.
Specificațiile viitoarei Arene "Nicolae Dobrin":
  • sistem de iluminare a fațadei prin tehnologie LED
  • muzeu al clubului + magazin de prezentare al FC Argeș
  • sală de forță de minimum 500 mp
  • două săli pentru saună
  • sală de recuperare
  • cabinet medical
  • cabinet antidoping
  • sală de antrenament multifuncțională

Stadionul Rapid e gata

Lucrările de la Rapid Arena sunt finalizate. Compania Națională de Investiții a anunțat că, în cel mai bun scenariu, giuleștenii vor inaugura noua arenă în primăvara anului viitor. CNI a mai precizat că procesul de recepționare va debuta la finalul lunii noiembrie:
"Stadionul va fi predat către beneficiar după finalizarea recepției la terminarea lucrărilor, procedură planificată să înceapă la sfârșitul acestei luni. Precizăm că lucrările la stadionul Giulești Valentin Stănescu sunt finalizate, în prezent desfășurându-se lucrări de refacere a suprafețelor exterioare aferente domeniului public, lucrări executate de către Primăria Sectorului 6", au declarat reprezentanții Companiei Naționale de Investiții.
Daniel Niculae a vorbit și el despre momentul inaugurării noii arene: "Cel mai devreme, inaugurarea va fi în luna februarie. Avizele, acolo sunt probleme. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Biroul va fi undeva cu vedere spre stradă și Teatrul Giulești, iar birourile clubului sportiv vor fi în cealaltă parte. Va fi o zonă amenajată cu un restaurant, precum la marile echipe.
Poți lua cina și să ai vedere și către stradă și către terenul de fotbal. Stadionul este foarte chic, foarte cochet. Acustica este una senzațională. Și eu mi-aș fi dorit să avem undeva la 19.230 de locuri, dar până la urmă este ok și așa. Sperăm să îl umplem meci de meci, iar derby-urile să le jucăm pe Arena Națională. Capacitatea Giuleștiului este una mică, mai ales pentru meciurile importante", a spus Daniel Niculae.
CARE ESTE CEL MAI FRUMOS STADION DIN ROMÂNIA?
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
Romanian Liga I
Schimbări masive în clasamentul Ligii 1! Cum arăta la finalul turului în 2020 față de cum arată acum
10/11/2021 LA 09:41
Fotbal
S-au aflat duelurile din sferturile de finală ale Cupei României! Duel accesibil pentru Craiova
08/11/2021 LA 14:27