FCSB se confruntă în această perioadă cu un focar de Covid-19 la echipă, pentru meciul cu CS Mioveni din a 12-a etapă a Ligii 1 roș-albaștrii având la dispoziție doar 13 jucători și o bancă tehnică de pe care au lipsit Edi Iordănescu și antrenorul său secund.
După meci, în presă au apărut informații privind faptul că oficialii clubului nu sunt mulțumiți de jocul echipei, dorindu-și mai mult spectacol. Potrivit AS.ro, jucătorii FCSB-ului au reacționat după aceste afirmații ale conducerii.
Fotbaliștii au fost surprinși de ceea ce li s-a reproșat și le-au amintit șefilor de faptul că echipa a evoluat la Buzău în condiții extreme, cu doar doi jucători pe banca de rezerve. În plus, jucătorii s-au arătat nemulțumiți că cei din conducere nu sunt fericiți nici măcar atunci când echipa obține rezultate pozitive, roș-albaștrii ajungând în Liga 1 la 5 victorii consecutive.
Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
ACUM 19 ORE
Astfel, fotbaliștii lui Edi Iordănescu ar fi cerut să aibă parte de liniște, transmițându-le oficialilor că sunt capabili să continue lupta pentru titlu doar în condiții de calm. Sportivii i-ar fi luat și apărarea antrenorului, precizând că sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară antrenamentele și de metodele folosite de cei din staff.

Reacția lui Edi Iordănescu după zvonurile privind nemulțumirile conducerii

După ce inițial voia să aștepte prima conferință de presă care va participa după ce se va vindeca, Edi Iordănescu nu a mai avut răbdare și a vrut să clarifice lucrurile încă de pe acum. Acesta a postat un mesaj lung pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre obiectivele sale la FCSB și despre problemele cu care s-a confruntat echipa din punct de vedere al accidentărilor.
"Am crezut că am liniște în izolare. M-am înșelat. Am spus că vom clarifica la prima conferință orice problema, doar că 'uraganul' mediatic și speculațiile din ultimele zile, mă obligă să subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist să o fac pe facebook, dar e un mijloc la care am mai apelat.
Sunt antrenorul care mereu a ținut foarte mult la mediul din jurul echipei. Să fie un mediu profesionist, de muncă, disciplină, seriozitate, dar și liniște pentru echipă. Liniște este exact ce echipa/băieții au mai mare nevoie în aceste momente foarte grele. E un context foarte dificil și trebuie să ne regrupăm și să ne îngrijim de sănătatea jucătorilor și să-i recuperăm. Rezultatele ne ajută, trebuie și noi cei din jur să lucrăm pentru această liniște, așadar de la mine nu o să iasă subiecte senzaționale de presă, pentru că nu este ăsta stilul meu.
Campionatul se câștigă cu puncte. Când ești pe locul 9 la 12 puncte de locul 1, e mai greu să vorbești de orice altceva decât să încerci să recuperezi puncte. Meseria mea înseamnă rezultate. Mă interesează performanța și trofeele, asta caut și pentru asta muncesc. Asta cere eficiență. Restul e un lux în acest moment. Și acum după 6 victorii consecutive (5 in campionat), suntem încă în afara luptei. Primul pas rămâne să intram efectiv în lupta pentru titlu și nu doar la nivel declarativ. Deci suporterii să stea liniștiți pentru că știu ce am de făcut", este o parte a mesajului postat de Edi Iordănescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
ACUM O ZI
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32