FCSB se confruntă în această perioadă cu un focar de Covid-19 la echipă, pentru meciul cu CS Mioveni din a 12-a etapă a Ligii 1 roș-albaștrii având la dispoziție doar 13 jucători și o bancă tehnică de pe care au lipsit Edi Iordănescu și antrenorul său secund.
După meci, în presă au apărut informații privind faptul că oficialii clubului nu sunt mulțumiți de jocul echipei, dorindu-și mai mult spectacol. Potrivit AS.ro, jucătorii FCSB-ului au reacționat după aceste afirmații ale conducerii.
Fotbaliștii au fost surprinși de ceea ce li s-a reproșat și le-au amintit șefilor de faptul că echipa a evoluat la Buzău în condiții extreme, cu doar doi jucători pe banca de rezerve. În plus, jucătorii s-au arătat nemulțumiți că cei din conducere nu sunt fericiți nici măcar atunci când echipa obține rezultate pozitive, roș-albaștrii ajungând în Liga 1 la 5 victorii consecutive.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10
Astfel, fotbaliștii lui Edi Iordănescu ar fi cerut să aibă parte de liniște, transmițându-le oficialilor că sunt capabili să continue lupta pentru titlu doar în condiții de calm. Sportivii i-ar fi luat și apărarea antrenorului, precizând că sunt mulțumiți de modul în care se desfășoară antrenamentele și de metodele folosite de cei din staff.

Reacția lui Edi Iordănescu după zvonurile privind nemulțumirile conducerii

După ce inițial voia să aștepte prima conferință de presă care va participa după ce se va vindeca, Edi Iordănescu nu a mai avut răbdare și a vrut să clarifice lucrurile încă de pe acum. Acesta a postat un mesaj lung pe pagina sa de Facebook în care a vorbit despre obiectivele sale la FCSB și despre problemele cu care s-a confruntat echipa din punct de vedere al accidentărilor.
"Am crezut că am liniște în izolare. M-am înșelat. Am spus că vom clarifica la prima conferință orice problema, doar că 'uraganul' mediatic și speculațiile din ultimele zile, mă obligă să subliniez anumite lucruri. Nu e tocmai profesionist să o fac pe facebook, dar e un mijloc la care am mai apelat.
Sunt antrenorul care mereu a ținut foarte mult la mediul din jurul echipei. Să fie un mediu profesionist, de muncă, disciplină, seriozitate, dar și liniște pentru echipă. Liniște este exact ce echipa/băieții au mai mare nevoie în aceste momente foarte grele. E un context foarte dificil și trebuie să ne regrupăm și să ne îngrijim de sănătatea jucătorilor și să-i recuperăm. Rezultatele ne ajută, trebuie și noi cei din jur să lucrăm pentru această liniște, așadar de la mine nu o să iasă subiecte senzaționale de presă, pentru că nu este ăsta stilul meu.
Campionatul se câștigă cu puncte. Când ești pe locul 9 la 12 puncte de locul 1, e mai greu să vorbești de orice altceva decât să încerci să recuperezi puncte. Meseria mea înseamnă rezultate. Mă interesează performanța și trofeele, asta caut și pentru asta muncesc. Asta cere eficiență. Restul e un lux în acest moment. Și acum după 6 victorii consecutive (5 in campionat), suntem încă în afara luptei. Primul pas rămâne să intram efectiv în lupta pentru titlu și nu doar la nivel declarativ. Deci suporterii să stea liniștiți pentru că știu ce am de făcut", este o parte a mesajului postat de Edi Iordănescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF s-a reorientat, după refuzul lui Hagi! Pe cine a sunat Burleanu pentru postul de selecționer
23/11/2021 LA 14:48
Romanian Liga I
Cum ar putea arăta FCSB la revenirea lui Toni Petrea! Cine nu va mai prinde primul 11
19/11/2021 LA 07:34