Astăzi, patronul celor de la FC Botoșani a anunțat că a încheiat colaborarea cu Marius Croitoru. Cele două părți nu s-au înțeles în privința prelungirii contractuale, iar tehnicianul nu va mai continua la cârma echipei pe care a pregătit-o în ultimii 3 ani.
La câteva ore după ce Valeriu Iftime a spus că antrenorul a ezitat să-și prelungească înțelegerea din cauza unei condiții pe care i-a pus-o, Croitoru a comentat despărțirea de clubul din Botoșani.
Tehnicianul a explicat de ce a plecat de la echipă și s-a arătat mulțumit de performanțele pe care le-a obținut pe banca moldovenilor, amintind de tinerii fotbaliști pe care i-a promovat la FC Botoșani și care ulterior s-au transferat la echipe mai importante.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 28, 29 și 30 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
08/03/2022 LA 14:54
"Da, e adevărat. Am văzut titluri în ziare că m-a dat afară. Nu m-a dat afară. S-a terminat contractul și n-am prelungit. Nu ne-am înțeles. O înțelegere se face de ambele părți. Nu ne-am înțeles și am hotărât să mergem fiecare pe drumul lui. Atât, nimic altceva.
Ce să urmeze? Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Am refuzat o perioadă, acum așteptăm să vedem.
Citește și:
Sunt foarte bucuros de ceea ce am făcut. Sunt bucuros că am reușit să schimb soarta unor jucători în care nu mai credea nimeni. Cred că asta a fost cea mai mare realizare a mea, să salvez niște cariere, i-am repus pe făgașul normal.
După care, performanțele făcute, care sunt ale lor, nu ale mele. Eu doar i-am ajutat, i-am susținut și am făcut niște lucruri frumoase. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la Botoșani", a declarat Marius Croitoru pentru Sport.ro.
Antrenorul a pregătit-o pe FC Botoșani în ultimele 3 sezoane, obținând în primii doi ani calificarea în play-off-ul Ligii 1 și chiar în cupele europene.
De-a lungul timpului, Marius Croitoru a fost dorit în mai multe rânduri la FCSB, care ar putea acum, în sfârșit, să-l numească pe banca tehnică. Rămâne de văzut dacă vicecampioana României va face vreun pas spre el sau dacă va continua alături de Toni Petrea, cu care ar fi ajuns la un acord verbal pentru prelungirea contractului.
Romanian Liga I
Toni Petrea, OUT de la FCSB la finalul sezonului! Cine i-ar putea lua locul
01/03/2022 LA 06:43
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
IERI LA 07:30