Dinamo a ajuns la 14 meciuri fără victorie în campionat. În această seară, "câinii roșii" au remizat, scor 0-0, cu FC U Craiova. Acesta ar putea fi ultimul meci al lui Mircea Rednic pe banca tehnică a dinamoviștilor.
Potrivit ProSport, în urma conflictelor dintre el și câțiva dintre jucătorii importanți ai echipei, cum ar fi Deian Sorescu, Gabriel Torje și Steliano Filip, Mircea Rednic nu mai este dorit de vestiar. Iuliu Mureșan ar fi de partea fotbaliștilor, cu care ar fi discutat pentru a-l da afara pe tehnician.
Pentru că echipa este într-o stare dezastruoasă, nereușind să mai câștige în campionat de aproape 4 luni, dinamoviștii au realizat deja și o listă cu posibili înlocuitori pentru Rednic. Conform sursei citate, favoriți să-i ia locul la cârma echipei sunt Flavius Stoican, Vasile Miriuță și Mihai Teja.
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
Mircea Rednic a stat pe banca lui Dinamo timp de 8 etape, reușind în aceste meciuri să obțină doar 3 puncte, în urma remizelor cu UTA Arad, Rapid și FC U Craiova.

Rednic: "Am venit la Dinamo să câștig bani?"

După meciul cu FC U Craiova, antrenorul s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale, punctând că jucătorii au reușit numeroase faze periculoase. Rednic a vorbit și despre motivele pentru care a venit la Dinamo și a spus că fotbaliștii au nevoie de sprijinul suporterilor pentru a se responsabiliza.
"Rezultat nefast, dar totuși am luat un punct și nu am luat gol. Nu am ce să reproșez, un meci pe contre, deschis, am avut ocazii mai multe noi. Din moment ce portarul lor a fost jucătorul meciului, spune multe asta. Normal că nu sunt mulțumit, ne doream să câștigăm, trebuie să o bagi în poartă. Ne trebuie vreo 10 ocazii și fără portar, o poartă din ala mobilă stânga dreapta să poți să dai gol.
Ocazii au fost, păcat că nu am câștigat, cred că astăzi meritau la felul în care au jucat. Nu a fost ușor. La noi cine a marcat? Deian Sorescu și Torje, nu mi se pare normal, atacanții nu au fost productivi, vreau mai mult de la ei. Lucrăm la antrenamente, zi de zi facem finalizare. Normal că sunt supărat, le-am și zis în cabină, câte ocazii trebuie să avem ca să dăm un gol. Le-am zis că trebuie să fim mai responsabili. Trebuie să facem mai mult.
Avem nevoie de sprijinul suporterilor, e o situație mai delicată, dar la meciul de astăzi nu am ce să le reproșez. Dacă am ajuns să ne bucurăm, să spunem că e un punct pozitiv că nu am luat gol, înainte era normal.
Întotdeauna am avut un contract din ăsta, am venit la Dinamo să câștig bani? Am venit să ajut, nici nu m-am așezat și deja am dat peste 20.000, dar gata că iar îmi fac notificare de la insolvență", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13