Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Adi Petre după ce a semnat cu Farul! "Ăsta principalul meu obiectiv!"

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2021 la 19:31 GMT+3

Adrian Petre a fost transferat de Farul după fuziunea cu Viitorul. Fotbalistul a declarat că a fost onorat de dorința lui Gică Hagi de a-l avea în lot, motiv pentru care a acceptat imediat oferta constănțenilor.

Adrian Petre (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Farul și Viitorul au fuzionat, iar Gică Hagi, care va reveni pe banca tehnică din următorul sezon al Ligii 1, a anunțat în această săptămână primele transferuri pe care le-a realizat. Unul dintre ele este atacantul Adrian Petre, pe care tehnicianul își dorește să-l "resusciteze".
Mutarea a fost anunțată oficial și pe site-ul clubului constănțean pentru care fotbalistul a oferit primele declarații din postura de jucător al celor de la Farul. Adi Petre, trecut recent pe la FCSB, Cosenza și UTA Arad, a spus că a fost motivat să semneze de dorința lui Hagi de a-l avea la echipă, fiind decis acum să revină la forma care l-a consacrat și să-și găsească din nou locul în echipa națională.
"Dorința domnului Hagi de a colabora cu mine, de a mă aduce la echipă, acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat. N-a fost deloc o decizie grea, ştiind că dânsul mă doreşte m-a făcut să-mi doresc şi mai mult să vin la această echipă.
E o onoare să fiu antrenat de domnul Hagi și sper ca împreună să aducem bucurii fanilor. Îmi propun să ajung în play-off cu Farul, ăsta e principalul meu obiectiv. Să ne batem la primele locuri.
Pentru fiecare jucător este un obiectiv prezența la echipa națională mare. Din acest punct, a devenit și pentru mine unul. Mă gândesc şi la naţională, dar totul depinde de mine şi de cum voi juca la echipa de club", a declarat Adrian Petre, potrivit site-ului oficial al clubului constănțean.

Anunțul lui Hagi după fuziunea dintre Viitorul și Farul

Gică Hagi a vorbit, în cadrul conferinței de presă în care a fost anunțată oficial fuziunea dintre Viitorul și Farul, despre primele transferuri pe care le-a făcut, anunțând că a semnat cu Marian Aioani, portarul în vârstă de 21 de ani care a evoluat în sezonul trecut la Chindia Târgoviște, și cu Adrian Petre, atacantul trecut în stagiunea 2020/21 pe la FCSB, Cosenza (Serie B) și UTA Arad.
"Am luat cel mai bun portar, după părearea mea, pe Aioani. Are 21 de ani, e născut în 1999. Va fi unul dintre portarii echipei naționale în doi ani. Trebuie să-l aducem acolo. Avem mare încredere în el, de aceea i-am lăsat să plece pe Căbuz și pe Cojocaru. Ambii erau foarte buni, voiau să joace, concurența era prea mare, așa că am decis că e mai bine pentru ei să plece.
Am luat un fundaș central care s-a format la Farul. Se apără bine, e bine poate cel mai bun la construcție din Liga 1. L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, e vârful echipei naționale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vrea să-l fac să dea goluri. Vom lua și la mijloc ceva, în atac i-am prelungit contractul lui Ely Fernandes", a spus Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo