După repatrierea lui Gabi Iancu, care a dezamăgit în Rusia, unde a evoluat în doar două partide, Farul Constanța l-a repatriat și pe Dragoș Nedelcu, alt fost jucător al echipei care a trecut pe la FCSB. Mijlocașul se întoarce sub formă de împrumut la formația unde a debutat în fotbalul mare.
După ce a fost prezentat oficial în echipa lui Gică Hagi, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a făcut și primele declarații. Nedelcu a spus că se simte bine pregătit după lunile petrecute în Germania și a declarat că vrea să aibă prestații cât mai bune, astfel încât să-și ajute echipa să obțină un trofeu și să revină în atenția echipei naționale a României.
"Este un sentiment plăcut să fiu acasă din nou. Revin cu forțe proaspete și cu obiective pe care sper să le îndeplinim. În Germania a fost o perioadă bună, în care am învățat foarte multe lucruri și apreciez că am avut această experiență.
Fotbal
"Asta l-a afectat serios!" Ce au scris nemții despre Dragoș Nedelcu după revenirea în Liga 1
06/02/2022 LA 06:54
În trecut sub comanda lui Gică Hagi au fost niște momente foarte plăcute, în care am progresat, am crescut și am ajuns la un nivel bun. Cum am spus, mă bucur foarte mult că m-am întors acasă și sper să dau tot ce am mai bun în această perioadă.
Am rămas prieteni cu mulți dintre colegii mei, ne-am revăzut la loturile naționale și este foarte plăcut să împart din nou vestiarul cu aceștia. Am urmărit Liga 1, inclusiv din Germania. Farul prestează un fotbal foarte bun și o să ne îndeplinim obiectivele.
O să fie foarte frumos să joc aici din nou. Este principalul motiv pentru care m-am întors. Îmi doresc să facem lucruri frumoase împreună și să ne îndeplinim obiectivele. Să câștigăm un trofeu ar fi îndeplinirea unui vis de mic copil. Aici am crescut și îmi doresc să fac oamenii fericiți prin jocul meu și să îmi ajut echipa cât mai mult.
Vreau să revin la națională, dar îmi doresc să joc bine, în primul rând, să fiu sănătos, iar restul lucrurilor vor veni după aceea", a declarat Dragoș Nedelcu, pentru contul de YouTube al clubului.
Citește și:

Dragoș Nedelcu a jucat 7 luni la Fortuna Dusseldorf

La începutul acestui sezon, închizătorul de 24 de ani fusese trimis de FCSB la Fortuna Dusseldorf, însă nu a reușit să se impună acolo, deși la începutul sezonului a evoluat destul de mult. Nemții au realizat că internaționalul român nu le este util, asta poate și pentru că l-au folosit fundaș central, un post pe care, deși îl poate acoperi, nu e unul în care să dea randamentul maxim.
Ca atare, germanii au renunțat la Nedelcu la mijlocul împrumutului și cum Toni Petrea nu l-a vrut înapoi, neavând nevoie de el, FCSB a acceptat oferta de împrumut a Farului. Mijlocașul se întoarce astfel în lotul echipei lui Hagi, care și-a făcut în ultima perioadă un renume din faptul că reinventează fotbaliști care par să nu mai spună nimic în fotbal.
Potrivit GSP, FCSB a pus o condiție în momentul parafării actelor: Nedelcu nu va avea voie să joace în acest sezon în meciurile directe contra roș-albaștrilor. În caz contrar, conform înțelegerii, Gică Hagi va trebui să plătească despăgubiri în valoare de 100.000 de euro.
Împrumutul lui Nedelcu nu o costă pe Farul nimic, însă echipa de la malul mării se obligă să îi plătească integral salariul fotbalistului.
Produs al Academiei Hagi, mijlocașul de 24 de ani a ajuns în prezent să fie cotat la doar 400.000 de euro. El a venit la FCSB în 2017, pentru o sumă uriașă, aproximativ două milioane de euro.
2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
17/01/2022 LA 07:58
Romanian Liga I
Un club din play-off-ul Ligii 1 nu a primit licență pentru cupele europene! "Următorul pas e TAS!"
11/05/2022 LA 14:28