După repatrierea lui Gabi Iancu, care a dezamăgit în Rusia, unde a evoluat în doar două meciuri, Farul a repatriat alt fost jucător al său care a trecut pe la FCSB. Dragoș Nedelcu se întoarce sub formă de împrumut la formația unde a debutat în fotbalul mare, anunță Gazeta Sporturilor.
Închizătorul de 24 de ani fusese trimis de FCSB la Fortuna Dusseldorf, însă nu a reușit să se impună acolo, deși la începutul sezonului a evoluat destul de mult. Nemții au realizat că internaționalul român u le este util, asta poate și pentru că l-au folosit fundaș central, un post pe care, deși îl poate acoperi, nu e unul în care să dea randamentul maxim.
CITEȘTE ȘI:
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32
LADISLAU BOLONI, MESAJ CLAR, DUPĂ CE A REFUZAT NAȚIONALA: "FĂRĂ SĂ JIGNESC PE NIMENI, EDI IORDĂNESCU NU E BOLONI!"

Nedelcu s-a întors la Farul, sub formă de împrumut de la FCSB

Ca atare, germanii au renunțat la Nedelcu la mijlocul împrumutului și cum Toni Petrea nu l-a vrut înapoi, neavând nevoie de el, FCSB a acceptat oferta de împrumut a Farului. Mijlocașul se întoarce astfel în lotul echipei lui Hagi, care și-a făcut în ultima perioadă un renume din faptul că reinventează fotbaliști care par să nu mai spună nimic în fotbal.
FCSB a pus o condiție în momentul parafării actelor, anunță sursa citată: Nedelcu nu va avea voie să joace în acest sezon în meciurile directe contra roș-albaștrilor. În caz contrar, conform înțelegerii, Gică Hagi va trebui să plătească despăgubiri în valore de 100.000 de euro.
Împrumutul lui Nedelcu nu o costă pe Farul nimic, însă echipa de la malul mării se obligă să îi plătească integral salariul fotbalistului.
Produs al Academiei Hagi, mijlocașul de 24 de ani a ajuns în prezent să fie cotat la doar 400.000 de euro. El a venit la FCSB în 2017, pentru o sumă uriașă, aproximativ două milioane de euro.
Turkish Süper Lig
Informații de ultimă oră despre viitorul lui Moruțan și Cicâldău! Unde pot ajunge cei doi români
27/04/2022 LA 15:14
Fotbal
#AiNoștri | Povestea lui Ianis Vulpe! Interviu exclusiv cu românul care joacă la Pacos de Ferreira
21/04/2022 LA 12:12