Mirel Rădoi a anunțat, la conferința de presă de la finalul partidei cu Liechtenstein, că va pleca de la echipa națională a României. Selecționerul a punctat că nu este vorba despre o demisie, fiind doar o decizie de a nu-și prelungi contractul cu Federația Română de Fotbal.
Rădoi a fost întrebat ulterior dacă este tentat să îi ia locul lui Edi Iordănescu la FCSB, echipă pe care a mai antrenat-o în trecut, în 2015. Fostul fotbalist, care a evoluat în tricoul roș-albastru în perioada 2000-2009, a spus că nu se gândește în acest moment la această variantă.
"Nu spun niciodată, dar momentan nu. Am mai fost acolo, m-am certat cu nașul meu... La ce să mă duc acum? Să mă cert iar? În momentul de față nu vreau acolo. Dacă nu i-au plătit clauza lui Edi Iordănescu (n.r. 500.000 de euro), au bani de un antrenor bun", a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.
Fotbal
FRF are o nouă variantă pentru banca echipei naționale! Ce antrenor au pus pe listă
ACUM 3 ORE

RĂDOI: "PENTRU MINE ESTE UN EȘEC DIN PUNCT DE VEDERE PROFESIONAL"

După meciul din Liechtenstein, Mirel Rădoi a avut un discurs echilibrat și a admis că nu a avut emoții privind victoria României de la Vaduz. Selecționerul a recunoscut că a început să spere în momentul în care Islanda a restabilit egalitatea la Skopje și a spus că ratarea barajului este un eșec profesional pentru el.
"Am avut ceva speranțe din partea cealaltă la scorul de 1-1, dar, așa cum am spus și înainte de meci, erau șanse foarte mici. Cred că este important până la urmă felul cum ne-am prezentat noi și, chiar dacă am întâlnit o echipă slabă, am ratat mult, scorul putea fi mult mai mare.
În concluzie, cred că, față de campania trecută unde am terminat pe locul 4, este un plus, dar așa cum am mai spus, pentru mine este un eșec din punct de vedere profesional. Pentru jucători consider că e un plus față de campania trecută", a declarat Rădoi la Pro X.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
O nouă variantă pentru FRF! Cine este antrenorul dorit pe banca tehnică a naționalei României
26/11/2021 LA 18:02
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10