Deranjat de contrele pe care le-a avut în ultima perioadă cu patronul clubului FCSB, Edi Iordănescu a plecat de la echipă, deși FCSB traversa un moment foarte bun, având 7 victorii și un egal în Liga 1. Patronul clubului din Berceni era nemulțumit de faptul că echipa nu juca spectaculos.
"Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Eu nu am înțeles nimic... Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Ce să fac? Să mint?
Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». Nici acum nu înțeleg... Posibil are ceva la echipa națională. E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca", a spus George Becali pentru Gazeta Sporturilor.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Edi Iordănescu, prima reacție după ce ar fi fost sunat de Burleanu pentru preluarea naționalei
23/11/2021 LA 16:10

FCSB a rămas fără antrenor! Edi Iordănescu a cedat sub presiunea conducerii

Edi Iordănescu a acceptat să semneze cu FCSB într-un moment foarte dificil, în care echipa se afla cu mult în spatele liderului din Liga 1, CFR Cluj. Deși a obținut 9 rezultate bune la rând, iar roș-albaștrii par a fi cei mai în formă jucători din campionat la ora actuală, antrenorul nu s-a bucurat de liniște.
În ultimele zile, conducerea a criticat în mai multe rânduri jocul echipei, vehiculându-se în presă și câteva nume de posibili înlocuitori ai lui Iordănescu. Aseară, tehnicianul a reacționat pe rețelele de socializare. Edi Iordănescu a postat un mesaj amplu în care a recunoscut că unele dintre declarațiile patronului l-au deranjat, a explicat de ce a acceptat să semneze cu FCSB și a vorbit despre ceea ce a încercat să facă la echipă.
Campion cu CFR Cluj sezonul trecut, Edi Iordănescu a acceptat să vină la FCSB în august 2021. El avea contract cu gruparea bucureșteană până la finalul stagiunii.Edi Iordănescu avea un salariu de 15 mii de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500 de mii de euro, la care a renunțat în momentul plecării. În prezent, FCSB ocupă locul secund în clasamentul Ligii 1 la fotbal, la opt puncte în urma liderului CFR Cluj. Cu Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a bifat șapte victorii și o remiză în ultimele opt etape din Liga 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
FRF s-a reorientat, după refuzul lui Hagi! Pe cine a sunat Burleanu pentru postul de selecționer
23/11/2021 LA 14:48
Fotbal
Edi Iordănescu, dorit în Franța! Ce ofertă are după despărțirea de FCSB
18/11/2021 LA 16:04