Deranjat de contrele pe care le-a avut în ultima perioadă cu patronul clubului FCSB, Edi Iordănescu a plecat de la echipă, deși FCSB traversa un moment foarte bun, având 7 victorii și un egal în Liga 1. Patronul clubului din Berceni era nemulțumit de faptul că echipa nu juca spectaculos.
"Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Eu nu am înțeles nimic... Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Ce să fac? Să mint?
Eu i-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta». Nici acum nu înțeleg... Posibil are ceva la echipa națională. E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca", a spus George Becali pentru Gazeta Sporturilor.
Fotbal
Edi Iordănescu rămâne fără un jucător din lot pentru meciul amical cu Moldova
18/11/2022 LA 09:32

FCSB a rămas fără antrenor! Edi Iordănescu a cedat sub presiunea conducerii

Edi Iordănescu a acceptat să semneze cu FCSB într-un moment foarte dificil, în care echipa se afla cu mult în spatele liderului din Liga 1, CFR Cluj. Deși a obținut 9 rezultate bune la rând, iar roș-albaștrii par a fi cei mai în formă jucători din campionat la ora actuală, antrenorul nu s-a bucurat de liniște.
În ultimele zile, conducerea a criticat în mai multe rânduri jocul echipei, vehiculându-se în presă și câteva nume de posibili înlocuitori ai lui Iordănescu. Aseară, tehnicianul a reacționat pe rețelele de socializare. Edi Iordănescu a postat un mesaj amplu în care a recunoscut că unele dintre declarațiile patronului l-au deranjat, a explicat de ce a acceptat să semneze cu FCSB și a vorbit despre ceea ce a încercat să facă la echipă.
Campion cu CFR Cluj sezonul trecut, Edi Iordănescu a acceptat să vină la FCSB în august 2021. El avea contract cu gruparea bucureșteană până la finalul stagiunii.Edi Iordănescu avea un salariu de 15 mii de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500 de mii de euro, la care a renunțat în momentul plecării. În prezent, FCSB ocupă locul secund în clasamentul Ligii 1 la fotbal, la opt puncte în urma liderului CFR Cluj. Cu Iordănescu pe banca tehnică, FCSB a bifat șapte victorii și o remiză în ultimele opt etape din Liga 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de mulțumire la adresa cluburilor care au dat jucători la națională
16/11/2022 LA 12:48
Fotbal
Edi Iordănescu, mesaj de susținere pentru Nicușor Bancu după aflarea perioadei de indisponibilitate
15/11/2022 LA 22:09