Dinamo și FC U Craiova au remizat în această seară, scor 0-0, într-un meci din a 17-a etapă a Ligii 1. Cele două echipe și-au împărțit ocaziile de-a lungul celor 90 de minute.
Dinamo a avut prima ratare a meciului, în minutul 8, prin Sorescu, care a ajuns cu mingea în careu, dar a fost deposedat înainte de a șuta. Apoi, oltenii au avut prima lor ocazie, în minutul 21, după o lovitură liberă de la marginea careului, când mingea a fost deviată în corner.
După doar 4 minute, dinamoviștii au beneficiat de o lovitură de la colțul terenului, executată de Torje, care a trimis balonul în careu, de unde Andre Pinto a încercat să-l trimită cu capul spre poartă. Goalkeeper-ul Popa a fost atent și a reușit o intervenție foarte bună, respingând mingea.
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26
Jucătorii lui Mircea Rednic au mai avut o ocazie până la finalul reprizei, prin Kainourgios, care a trimis mingea pe lângă poartă, cu capul, în minutul 34, după un corner. În minutul 40, Sidibe a ratat și el o șansă de a înscrie, șutul său ajungând direct în Iliev, care a reușit să respingă balonul.
Oltenii au început repriza secundă în forță, în minutul 47, Bălan șutând la colțul lung, fără a-i pune probleme portarului lui Dinamo, iar în minutul 51, Baetan trimițând balonul pe lângă poartă.
Sorescu a trecut pe lângă o a doua ocazie importantă în minutul 57, când a fost blocat în careu de Huyghebaert. După doar 6 minute, acesta din urmă a trimis mingea în careul dinamoviștilor, către Compagno, care a lovit balonul din cădere, spre centrul porții, fără a reuși să înscrie. Oltenii au mai avut o ocazie bună în minutul 65, când Raicea a șutat la colțul scurt, mingea lovind bara și ieșind din teren.
"Câinii roșii" au mai ratat două șanse de a înscrie, în minutele 71 și 74, prin Itu și Nunic, care nu au reușit să-l învingă pe Popa deși se aflau în poziții ideale.
Ultima ocazie a partidei le-a aparținut celor de la FC U Craiova. În minutul 81, Raicea a scăpat singur spre poartă, dar Iliev l-a blocat. Oaspeții au cerut penalty, însă arbitrul nu a arătat punctul cu var. Meciul s-a terminat, astfel, cu scorul de 0-0.
În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe locul 15, cu 9 puncte, în timp ce oltenii ocupă locul 13, cu 15 puncte.
În următoarea etapă a Ligii 1, echipa lui Mircea Rednic o va înfrunta în deplasare pe Academica Clinceni, iar FC U Craiova va primi vizita celor de la FC Voluntari.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13