FCSB și-a luat revanșa în fața celor de la FC Argeș, învingând cu scorul de 3-2. Deși au fost la conducere în două rânduri, roș-albaștrii și-au asigurat victoria abia în ultimele secunde ale jocului, grație unui gol marcat de Dumiter.
După fluierul final, Florin Tănase a fost protagonistul unui scandal. Potrivit DigiSport, căpitanul celor de la FCSB a fost lovit de preparatorul fizic al celor de la FC Argeș, George Neagu.
În timp ce se îndrepta de la vestiar spre teren pentru a saluta galeria, Tănase ar fi fost lovit cu piciorul în spate de Neagu. Incidentul ar fi avut loc în prezența mai multor oameni de la FCSB, care au chemat Poliția și au făcut o plângere.
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02
Se pare că, între timp, George Neagu și-ar fi cerut scuze pentru gestul său, dar Florin Tănase are 3 luni la dispoziție pentru a depune o plângere penală pentru lovire.
Citește și:

"A FOST UN MECI DUR, NU ÎNȚELEG DE CE!"

La finalul partidei, Florin Tănase, cel care a înscris două dintre golurile victoriei, s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale, spunând că FCSB ar fi trebuit să-și creeze mai multe ocazii având în vedere că au fost în superioritate numerică din minutul 69.
În plus, căpitanul roș-albaștrilor s-a plâns de duritatea adversarilor săi, precizând că nu înțelege de ce jucătorii de la FC Argeș i-au lovit, uneori intenționat, pe cei de la FCSB.
"O victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mai ușor, să nu așteptăm până în ultimul minut să câștigăm, dar fericiți că ne-am îndeplinit obiectivul. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului, contează ce a fost pe teren, cred că arbitrul a luat decizia corectă la eliminare, cred că trebuia să o ia mai devreme.
Șerban a lovit intenționat după ce i-am dat-o printre picioare, lucrurile au degenerat, nu mai contează, sunt fericit după victorie. Probabil arbitrul trebuia să gestioneze mai bine unele situații, a fost un meci dur, mă tot loveau, nu îi înțeleg de ce.
Normal că sunt dezamăgit, am jucat cu un om în plus, trebuia să ne facem mai multe situații de gol. S-a micșorat distanța, dar totuși 5 puncte reprezintă o distanță destul de mare, ne-am făcut un calcul, speram să recuperăm 9 puncte în 4 etape", a declarat Florin Tănase.
Romanian Liga I
Răspunsul celor de la TAS după ce CSA Steaua a cerut suspendarea barajului de promovare în Liga 1
20/05/2022 LA 10:49
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39