Torje a jucat în 2 perioade la Dinamo și acum se întoarce din postura de jucător liber de contract. Mijlocașul a fost transferat prima dată de dinamoviști, la doar 19 ani, după o adevărată telenovela din care fanii Timișoarei au rămas cu un gust amar. Torje a jucat 3 ani foarte bine pentru Dinamo, a ajuns titular la echipa națională și s-a transferat pe aproape 7 milioane de euro la Udinese. În loc să crească și să dea lovitura în Serie A, Torje a schimbat 11 echipe în ultimii 10 ani și nu a reușit nicăieri să dea randamentul de la Dinamo. Ajuns la 31 de ani, Torje a jucat ultima dată la Bandırmaspor, echipa care a terminat pe locuul 11 în liga a doua din Turcia. Liber de contract, Torje pare o soluție excelentă pentru situația în care se află Dinamo, unde media de vârstă a titularilor a fost sub 22 de ani la ultimele meciuri din campionat.

Iuliu Mureșan și filiera impresarilor care au creat CFR Cluj

Romanian Liga I
Dinamo a pierdut acasă cu Sepsi și salvarea directă de la retrogradare devine aproape imposibilă
01/03/2022 LA 17:30
IUliu Mureșan a făcut din CFR Cluj o forță în fotbalul românesc acum 15 ani datorită unei rețele de impresari cu relații excelente în străinătate. Ajuns la Dinamo într-o perioadă foarte complicată, Mureșan poate acum să-și pună realțiile la lucru. După ce a scăpat de interdicția la transferuri, dinamoviștii au adus repede doi fotbaliști români, pe fundașul Nica, care se antrena deja de ceva vreme cu echipa și pe atacantul Cătălin Țîră, dar Mureșan vizează mai mulți străini. Fost atacant la CFR Cluj, Mirko Ivanovski este primul vizat. Macedoneanul are 27 de meciuri la națională și a impresionat în România mai ales la Astra Giurgiu. Ivanovski a jucat ultima dată pentru echipa maghiară Diosgyor și acum este liber de contract. Tot fără angajament este și Najib Ammari, care ar putea semna cu Dinamo chiar astăzi, scrie Sport.ro. Crescut la OLympique Marseille, francezul a fost la CFR Cluj, dar și la Călărași și Viitorul. Ammari este mijlocaș ofensiv și a jucat în primăvară la echipa italiană de Serie C Viterbese. "Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1" a spus Iuliu Mureșan pentru Gazeta Sporturilor imediat după ce a aflat că poate transfera jucători la Dinamo.
Dinamo este pe locul 14, cu doar 6 puncte după primele 7 etape. Echipa lui Bonetti a pierdut ultimele 4 meciuri jucate în Liga 1 și va juca în etapa viitoare în fața rivalei FCSB, peste 11 zile.
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB 0-3. Puștii Octavian Popescu și Ianis Stoica au stabilit soarta derbyului
30/01/2022 LA 20:19
Romanian Liga I
Mircea Rednic, la un pas de despărțirea de Dinamo! Ce a spus după remiza cu FC U Craiova
26/11/2021 LA 21:14