Dan Petrescu, care s-a decis să rămână la CFR Cluj în ciuda ofertei primite din partea FRF de a prelua postul de selecționer, ar fi vrut ca echipa lui să se despartă în această iarnă de un jucător.
Este vorba despre Valentin Costache, pe care antrenorul l-ar fi trecut pe 'lista neagră' în urma unor prestații mai puțin fericite ale fotbalistului. Potrivit ProSport, Petrescu s-ar fi răzgândit, însă, cu privire la atacantul de 23 de ani, care și-a recâștigat locul în lot grație evoluțiile bune din această lună.
În meciurile din decembrie, Costache a reușit 3 goluri și 3 assist-uri, iar contribuția sa la victoriile obținute l-a determinat pe tehnician să-i mai dea o șansă.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
IERI LA 13:09
Valentin Costache a ajuns la CFR Cluj în 2018, când a fost transferat de la Dinamo în schimbul a 700.000 de euro. În acest moment, fotbalistul, care mai are contract cu campioana României până în 2023, este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro.
Citește și:

De ce a refuzat Dan Petrescu naționala

Dan Petrescu a fost dorit în această iarnă în locul lui Mirel Rădoi, pe postul de selecționer al României. Antrenorul a refuzat, însă, oferta făcută de FRF, iar unul dintre motivele pentru care a decis să nu plece de la CFR Cluj este legat, cel mai probabil, de faptul că a preferat confortul de la actuala sa formație, unde succesul este în mare măsură garantat.
CFR Cluj are deja 10 puncte avans în fața FCSB-ului în Liga 1 și numai o un parcurs dezastruos de acum înainte ar putea duce la pierderea titlului de către gruparea ardeleană.
Campioana României nu mai este implicată nici în cupele europene, nici în Cupă, astfel că trebuie să se axeze doar pe meciurile de campionat. FCSB este singurul adversar care poate emite cât de cât pretenții, restul echipelor fiind la un nivel mult inferior CFR-ului, însă modul retrograd în care este condusă gruparea din Berceni reprezintă un mare handicap, pe lângă cel deja existent în clasament.
Astfel, CFR este cu "poarta goală" în încercarea de a câștiga al 5-lea titlu consecutiv, dar ambițiile ardelenilor sunt cu siguranță legate de noi performanțe la nivel european. În acest sezon, campioana a rămas datoare, ratând prezența în primăvara europeană deși a avut o grupă abordabilă în Conference League.
Fără îndoială, Dan Petrescu a primit asigurări că echipa va fi întărită în următoarele perioade de mercato atunci când a decis să continue, astfel că e de așteptat ca forța CFR-ului să fie și mai mare în retur și în sezonul viitor.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Un fotbalist de la CFR Cluj are oferte din Germania și Spania! Reacția lui Dan Petrescu
12/01/2022 LA 13:49