Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu

Bianca Dumitru

Publicat 13/01/2022 la 11:10 GMT+2

După ce au realizat în această iarnă transferurile lui Sergiu Buș și Marko Dugandzic, oficialii celor de la CFR Cluj l-au convins și pe Andrei Burcă să-și prelungească înțelegerea, asigurându-se că fundașul va continua în Gruia până în 2024.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

CFR Cluj a realizat mai multe mutări interesante în această iarnă pe piața transferurilor. După ce i-au adus în Gruia pe Sergiu Buș și Marko Dugandzic, oficialii campioanei României au ajuns la un acord și cu Andrei Burcă, fotbalistul în vârstă de 28 de ani prelungindu-și înțelegerea cu CFR.
Fundașul mai avea contract cu gruparea din Cluj până la finalul acestui sezon și ar fi fost tentat să plece la o echipă din străinătate. Pe numele său nu a venit, însă, nicio ofertă care să-l convingă să plece de la CFR în următoarea perioadă, iar Burcă și-a dat acordul pentru a i se prelungi contractul până în 2024.
Potrivit ProSport, fotbalistului i-a fost astfel activată o clauză din contract. Pentru că a acceptat prelungirea, Andrei Burcă va primi și o mărire de salariu, urmând a câștiga anual 200.000 de euro, sumă la care se adaugă și bonusuri.
Fundașul cotat de site-ul transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro a ajuns în Gruia în 2019, clujenii plătindu-le 200.000 de euro celor de la FC Botoșani pentru transfer. El s-a remarcat rapid drept unul dintre cei mai importanți jucători de la CFR, asigurându-și un loc în primul 11.
Citește și:

CFR CLUJ L-A TRANSFERAT PE DUGANDZIC

CFR Cluj și-a întărit atacul în această iarnă. După ce în urmă cu câteva zile, Sergiu Buș a semnat cu campioana României, Marko Dugandzic, fostul atacant al celor de la FC Botoșani, a ajuns și el în Gruia.
Anunțul a fost făcut marți după-amiză de liderul Ligii 1, care s-a înțeles cu FC Sochi pentru transferul definitiv al atacantului croat.
"Bine ai venit, Marko Dugandzic! Cluburile CFR 1907 Cluj și FC Sochi au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Marko Dugandzic! În ultimul an și jumătate, fotbalistul croat a evoluat în prima ligă din Rusia, la FC Sochi.
Anterior, Dugandzic a jucat în România, la FC Botoșani, dar și în Italia sau în Croația, țara sa natală. Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!", a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.
Dugandzic vine la CFR Cluj într-un moment în care clujenii nu reușesc să ajungă la un acord cu Billel Omrani. Cele două părți negociază prelungirea contractului, dar discuțiile au intrat în impas. De asemenea, francezul nu s-a prezentat până acum la antrenamentele echipei, dar conducerea CFR-ului a anunțat că Omrani este așteptat în cantonamentul din Spania, el fiind învoit câteva zile după ce a invocat motive personale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo