FC Voluntari s-a impus în ultimele minute ale partidei în fața celor de la Farul Constanța, cu scorul de 1-0, într-un meci din a treia etapă a play-off-ului Ligii 1.
Cu câteva minute înainte de pauză, duelul a fost întrerupt după o accidentare a lui Constantin Budescu. Fostul jucător de la FCSB a fost scos de pe teren pe o targă după ce a călcat strâmb în momentul în care a încercat să paseze și s-a prăbușit pe teren.
Potrivit Sport.ro, fotbalistul în vârstă de 33 de ani a plecat de la stadion în cârje și a mers la spital, unde medicii i-au pus diagnosticul de ruptură de tendon, imobilizându-i piciorul stâng. Asta înseamnă că Budescu va fi supus unei intervenții chirurgicale și va avea nevoie de o perioadă de recuperare de circa 6 luni.
Romanian Liga I
Budescu se înțelesese cu Sepsi, dar s-a răzgândit! A fost prezentat la un alt club din Liga 1
18/01/2022 LA 09:40
Ținând cont de vârsta lui, există și posibilitatea ca mijlocașul să fie nevoit să se retragă după această accidentare care îl va împiedica să mai joace până la toamnă.
De la transferul la FC Voluntari, care a avut loc în perioada de mercato de la începutul acestui an, Constantin Budescu a adunat 11 apariții în tricoul ilfovenilor pentru care a reușit două goluri și un assist.
Citește și:

"L-am pierdut pe Budi pentru o perioadă destul de lungă"

După meciul dintre FC Voluntari și Farul Constanța, antrenorul ilfovenilor a comentat problema lui Budescu. Liviu Ciobotariu s-a arătat îngrijorat de faptul că mijlocașul a suferit o ruptură de tendon și a vorbit și despre starea gazonului, care a avut un rol important în accidentarea fotbalistului.
"Sunt îngândurat pentru că l-am pierdut pe Budi pentru o perioadă destul de lungă. Are, din câte am înțeles, ruptură de tendon și îmi pare rău, în primul rând pentru el. Îi doresc să se refacă cât mai repede, cu toate că la tendon este destul de grav.
Pe de altă parte, sunt bucuros pentru victorie, am câștigat trei puncte importante. Știam că întâlnim o echipă cu o posesie foarte bună, cu un mijloc de teren format din jucători tehnici, dar ne-am făcut temele astăzi. Strategia noastră a fost să le închidem culoarele, nu le-am dat spații și chiar le-am spus la pauză jucătorilor că presimt că vom marca dintr-o fază fixă.
Mă îngrijorează starea gazonului. Ne-am fi dorit să fie terenul bun, să putem juca, să putem pasa, dar astea sunt condițiile deocamdată. Sperăm ca în meciurile următoare să arate altfel. Din câte am înțeles, se va lucra la acest teren, adică îl vom reface total. Atât terenul principal, cât și cel de antrenament. Cred că în ultima etapă nici nu vom juca aici, deja am înțeles că vor demara lucrările la acest teren pentru că este impracticabil, este greu de jucat pe el", a declarat Liviu Ciobotariu.
Romanian Liga I
Două variante de lux pentru Budescu după despărțirea de FCSB: Dan Petrescu și Șumudică
03/01/2022 LA 06:00
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a pus ochii pe un fotbalist de la FCSB: "E un jucător care mă interesează!"
13/11/2021 LA 06:52