Articol scris de Daniel Ișvanca

OMRANI - CIFRE EXCELENTE, SALARIU PREA MARE

Ajuns în Gruia în septembrie 2016, Omrani era unul din numeroșii jucători străini care aveau să îmbrace tricoul CFR-ului, campioana fiind recunoscută pentru scouting-ul foarte eficient, exemplele din ultimii ani demonstrând asta.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
IERI LA 06:51
208 apariții, 46 goluri și 42 assist-uri sunt statisticile fotbalistului care a câștigat 5 titluri de campion cu CFR și două Supercupe ale României.
Deși era preferatul lui Dan Petrescu, "Bursucul" nu a avut nicio șansă de a-l păstra, din cauza salariului mare cerut de jucătorul care a mai evoluat în cariera sa și pentru Marseille, 50.000 euro / lună.
Citește și:

KONYASPOR, URMĂTOAREA DESTINAȚIE A LUI OMRANI?

Conducerea celor de la FCSB și-a exprimat dorința de a lucra cu fotbalistul rămas liber de contract, se pare că o altă echipă calificată în UEFA Europa Conference League este favorită pentru a-i obține semnătura.
Este vorba despre Konyaspor, formația care s-a clasat pe locul 3 în Superliga Turciei în sezonul recent încheiat și care a surclasat echipe precum Besiktas sau Galatasaray, ambele fiind catalogate drept dezamăgirile acestei stagiuni.
Presa din Turcia scrie că aceste zile sunt capitale pentru realizarea acestei mutări și dacă lucrurile merg conform planului, Omrani ar putea debuta chiar în turul doi al Conference League, unde turcii vor juca în dublă manșă împotriva celor de la BATE Borisov.
"Căutarea unui atacant la Konyaspor continuă cu viteză maximă. Echipa a pus ochii pe unul dintre atacanţii pe care îi avea de mai mult timp pe listă, Billel Omrani, care vine liber de contract de la CFR Cluj.
Konyaspor s-a remarcat drept cel mai serios pretendent pentru fotbalistul care a fost urmărit şi de Al Faisaly şi Steaua." - au scris publicațiile din Turcia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, primul antrenor nevoit să respecte noul regulament FRF, după suspendarea cu Chindia
IERI LA 15:48
Romanian Liga I
Suma primită de Laszlo Balint pentru a rezilia cu Universitatea Craiova. Rădoi semnează azi
09/08/2022 LA 09:11