Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Botoşani l-a vândut pe Andrei Chindriş! Santa Clara plăteşte peste 200.000 de euro pentru fundaş

Romeo Ene

Actualizat 31/08/2021 la 21:03 GMT+3

Andrei Chindriş, fundaşul celor de la FC Botoşani, a fost transferat de Santa Clara, din prima ligă portugheză, conform GSP. Tot la Santa Clara evoluează şi Hamidou Keyta, fostul atacant al celor de la Botoşani.

Andrei Chindriș

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Andrei Chindriș a fost prezentat într-un mod inedit la noua echipă.
Formaţia din Portugalia a fost eliminată în play-off-ul pentru Conference League de Partizan Belgrad. Sezonul trecut, Santa Clara a terminat pe locul 6 în Portugalia şi a evoluat în preliminariile Conference League.
Deşi a ajuns în play-off, nu a reuşit să treacă de Partizan Belgrad. 16,25 milioane de euro valorează lotul portughezilor. Din 2017 se afla Chindriş la Botoşani, fiind împrumutat în ultimele sezoane la Clinceni şi Miroslava.

Suma primită de Botoşani pentru Chindriş

Potrivit aceleiaşi surse, FC Botoşani va primi în schimbul fundaşului central 220.000 de euro, dar clubul va păstra şi 33% dintr-un eventual viitor transfer al lui Chindriş.
El va fi prezentat în orele următoare, potrivit presei din Portugalia. Cătălin Anton, preşedintele lui Botoşani, a confirmat transferul lui Chindriş: "Andrei Chindriș va pleca în această seară. Santa Clara va avea 67% dintr-un viitor transfer, iar noi am păstrat 33%. Mai suntem în discuții în privința sumei de transfer, nu vă pot da o sumă exact. Din discuțiile pe care le-am avut am înțeles că Andrei va semna pe trei ani, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.Noi, teoretic, la linia de fundași nu suntem interesați să mai transferăm, dar încă nu am luat toate deciziile. Vedem ce se mai întâmplă până la finalul perioadei de transferuri", a spus Cătălin Anton, pentru Digi Sport.
Portughezii se află pe locul 12 în campionat după primele 4 etape ale noului sezon. 3 ani este durata contractului, cu opţiune de prelungire pe încă unul. FCSB a oferit în trecut 600.000 de euro pentru jucător, însă Botoşani a respins oferta.
"Am vrut să-l dau la FCSB acum un an sau doi ani, dar nu a vrut. El a avut şi are încă oferte, dar nu vrea să plece. Să se hotărască. Eu i-am spus că îi dau drumul. Plecarea unui jucător de la noi care s-a afirmat la club trebuie să aducă nişte bani la club", spunea Valeriu Iftime, patronul lui Botoşani, despre plecarea lui Chindriş, în urmă cu o săptămână.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo