Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Deac recunoaște că CFR Cluj e în criză în lupta pentru titlu: "E clar, ceva nu e bine!"

Irina Aldea

Actualizat 20/02/2022 la 22:29 GMT+2

CFR Cluj a reușit să câștige toate cele 3 puncte în această seară în meciul din etapa cu numărul 27 al Ligii 1, cu Rapid. Ciprian Deac, omul care a marcat golul victoriei, a recunoscut că ardelenii au probleme în lupta pentru titlu.

Ciprian Deac

Credit imagine: Getty Images

Campioana CFR Cluj a câștigat în această seară meciul etapei a 27-a cu Rapid, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Trupa lui Dan Petrescu a punctat prin bosniacul Daniel Graovac chiar înainte de pauză, în minutul 43, la capătul unei reprize în care ardelenii au avut 7 ocazii de gol, față de 0 ale adversarilor. În repriza secundă, Junior Morais a restabilit egalitatea în minutul 70, după un joc mult mai bun al giuleștenilor. Deac a punctat din nou pentru gazde pe final, în minutul 84, stabilind scorul final.
În tur, echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 2-0, dar iată că trupa lui Dan Petrescu a reușit să-și ia revanșa și să mai câștige teren în fruntea clasamentului din Liga 1. În acest moment, ardelenii au 67 de puncte în clasament, după 27 de meciuri disputate, cu 8 puncte mai mult decât rivala directă în lupta pentru titlu, FCSB. Pe podium e FC Voluntari, cu 46 de puncte după 27 de etape.

Ciprian Deac, despre problemele CFR-ului în lupta pentru titlu

Ciprian Deac a transmis la finalul meciului că deși e lider, CFR Cluj poate pierde cu ușurință titlul: "Nu știu ce se întâmplă, dar ceva nu e bine, asta e clar. Eu zic că e prea devreme să vorbim de puncte, hai să se termine campionatul regulat. Vom vedea care va fi avansul nostru, daca va fi. Vom vedea, în play-off va începe alt campionat, suntem conștienți de acest lucru. Punctele se vor înjumătăți și dintr-un meci două putem fi ajunși. Nu e prima dată când a doua repriză o începem modest.
De pregătiți, suntem pregătiți. Nu știu, nu-mi explic. La experiență noastră ar trebui să dăm și golul 2 și să avem parte de liniște. În această seară chiar a fost o atmosferă superbă, echipa Rapid are niște suporteri minunați care merg peste tot cu ea. Chiar m-am simțit bine pentru că peste tot unde m-am uitat am văzut doar alb-vișiniu", a declarat Deac, potrivit Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo