CFR Cluj continuă să fie un club cu multe probleme interne în acest sezon, în ciuda faptului că este lider în Liga 1. Ultima știre care a venit din sânul echipei campioane este un conflict între atacantul Gabriel Debeljuh și antrenorul Dan Petrescu.
"Debeljuh s-a certat cu Petrescu și a fost trimis la echipa a doua de 'Bursuc'. Fotbalistul croat nu a primit deloc bine vestea și vrea să rezilieze contractul cu campioana României!", anunță gsp.ro.

Conflict la CFR Cluj! Dan Petrescu a exclus un om de gol din lot

Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33
CFR Cluj nu a fost implicată în Cupa României la mijlocul acestei săptămâni, fiind eliminată încă din primul tur, dar este în centrul atenției. Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh, un fotbalist care a avut reușite la gruparea ardeleană, de când a fost transferat de la Hermannstadt, în vara anului trecut.
Atacantul a adunat 65 de jocuri în toate competițiile, fiind implicat direct la 19 goluri (15 reușite și 4 pase decisive).
Decizia e surprinzătoare, mai ales că Gabriel Debeljuh e un atacant pe placul lui Petrescu: înalt, puternic, perfect pentru jocul pragmatic al tehnicianului, mai spune sursa citată.
Nu demult, Dan Petrescu a intrat în contre cu patronii clubului, aceștia reproșându-i că fotbaliști ca Hoban, Butean, Rodriguez, Fofana sau Tahiri nu joacă deloc, deși li se plătesc contracte foarte mari.
"SuperDan" e un antrenor care nu dă socoteală conducerii și ia fiecare decizie în funcție de propriile idei, iar acest lucru deranjează. În plus, și fotbaliștii sunt extrem de nemulțumiți de metodele lui Petrescu, acesta impunând un program "spartan" și prea puține libertăți.
Nici Alibec, un om de bază pentru campioană, nu e mulțumit de modul în care fostul mare internațional pregătește echipa, considerând că antrenamentele sunt prea tari. Relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar vârful venit sub formă de împrumut de la Kayserispor vrea să se întoarcă în Turcia din iarnă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00