Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conflict la CFR Cluj! Dan Petrescu a exclus un om de gol din lot

Andrei Nicolae

Publicat 28/10/2021 la 23:07 GMT+3

Gabriel Debeljuh (25 de ani) vrea să plece de la CFR Cluj ce a intrat în contre cu antrenorul Dan Petrescu

Gabriel Debeljuh

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj continuă să fie un club cu multe probleme interne în acest sezon, în ciuda faptului că este lider în Liga 1. Ultima știre care a venit din sânul echipei campioane este un conflict între atacantul Gabriel Debeljuh și antrenorul Dan Petrescu.
"Debeljuh s-a certat cu Petrescu și a fost trimis la echipa a doua de 'Bursuc'. Fotbalistul croat nu a primit deloc bine vestea și vrea să rezilieze contractul cu campioana României!", anunță gsp.ro.

Conflict la CFR Cluj! Dan Petrescu a exclus un om de gol din lot

CFR Cluj nu a fost implicată în Cupa României la mijlocul acestei săptămâni, fiind eliminată încă din primul tur, dar este în centrul atenției. Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Gabriel Debeljuh, un fotbalist care a avut reușite la gruparea ardeleană, de când a fost transferat de la Hermannstadt, în vara anului trecut.
Atacantul a adunat 65 de jocuri în toate competițiile, fiind implicat direct la 19 goluri (15 reușite și 4 pase decisive).
Decizia e surprinzătoare, mai ales că Gabriel Debeljuh e un atacant pe placul lui Petrescu: înalt, puternic, perfect pentru jocul pragmatic al tehnicianului, mai spune sursa citată.
Nu demult, Dan Petrescu a intrat în contre cu patronii clubului, aceștia reproșându-i că fotbaliști ca Hoban, Butean, Rodriguez, Fofana sau Tahiri nu joacă deloc, deși li se plătesc contracte foarte mari.
"SuperDan" e un antrenor care nu dă socoteală conducerii și ia fiecare decizie în funcție de propriile idei, iar acest lucru deranjează. În plus, și fotbaliștii sunt extrem de nemulțumiți de metodele lui Petrescu, acesta impunând un program "spartan" și prea puține libertăți.
Nici Alibec, un om de bază pentru campioană, nu e mulțumit de modul în care fostul mare internațional pregătește echipa, considerând că antrenamentele sunt prea tari. Relația dintre cei doi s-a deteriorat, iar vârful venit sub formă de împrumut de la Kayserispor vrea să se întoarcă în Turcia din iarnă.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo