Dan Petrescu este convins că principala problemă a lui CFR Cluj este lipsa unui atacant eficient. Campionii s-au orientat către un vârf care a confirmat în Liga 1. Marko Dugandzic a marcat 11 goluri în 20 de meciuri pentru FC Botoșani și în 2020 a ajuns în Rusia. Croatul de 27 de ani n-a mai fost la fel de eficient într-un campionat atât de dur și are doar 5 goluri în 24 de meciuri pentru Sochi. Atacantul care a strălucit la Botoșani a pus pe Facebook o imagine prin care dezvpluie că vrea să joace la CFR Cluj.
https://i.eurosport.com/2022/01/10/3283508.png
CFR a suferit mult din cauza lipsei unui vârf care să producă panică în careurile adverse, iar Dan Petrescu își dă seama că transferul lui Marko Dugandzic ar putea rezolva această problemă.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
ACUM 19 ORE
Crescut de Osijek, croatul a stat 4 ani în Italia. Dugandzic a jucat pentru Matera (Serie C) și Ternana (Serie B), dar nu a impresionat. Atacantul de 1.90 m s-a pliat excelent pentru jocul echipei lui Marius Croitoru. Adus de Botoșani în 2019, Marko Dugandzic a devenit rapid unul dintre cei mai eficienți jucători din Liga 1.
Cifre Dugandzic
 • Campionatul Croat (Osijek) 44 meciuri / 3 goluri
 • Serie C (Matera) 25 meciuri / 5 goluri
 • Serie B (Ternana) 21 meciuri / 1 gol
 • Liga 1 (Botoșani) 18 meciuri / 10 goluri
 • Premier Liga (Sochi) 18 meciuri / 2 goluri
Citește și:
NICOLAE DICĂ NU VREA SĂ FIE SECUNDUL LUI BOLONI LA NAȚIONALĂ! CE PLANURI ARE FOSTUL SECUND AL LUI RĂDOI
CUM ARATĂ 11-LE IDEAL AL STRANIERILOR DIN LIGA 1! JUCĂTORII DE LA BOTOȘANI ȘI VOLUNTARI DOMINĂ ECHIPA

Marko Dugandzic, dorit de FCSB

În februarie 2020, Marko Dugandzic a dat 2 goluri pentru Botoașni în meciul cu FCSB și a trezit interesul echipei din Berceni. Adus de Croitoru din Italia, croatul a fost rezervă în primele 6 luni, dar încet și sigur s-a impus la Botoașani.
Dugandzic a fost obiectul unor discuții cu FCSB, dar până la urmă a încheiat sezonul turbulent fracturat de izbucnirea pandemiei la Botoșani. Rușii de la Sochi au făcut cea mai bună ofertă, 500 de mii de euro și acesta a plecat în vara lui 2020. Dugandzic nu a arătat aceeași poftă de gol în Rusia, iar CFR Cluj îl poate luat cu aceeași sumă pentru a-și întări atacul în această iarnă.
Deși este lider detașat, CFR Cluj a avut al treilea atac din Liga 1. FCSB și Universitatea Craiova au marcat mai multe goluri decât ardelenii.
Golgheteri CFR Cluj în Liga 1
 • Deac - 5 goluri
 • Omrani - 5 goluri
 • Petrila - 4 goluri
 • Debeljuh - 3 goluri
 • Sigurjonsson - 3 goluri
 • Costache - 3 goluri
În prima etapă din 2022, ocupanta locului secund, FCSB primește vizita liderului CFR Cluj. Meciul va avea loc pe 23 ianuarie.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
IERI LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20