CFR Cluj încearcă să acapareze piața transferurilor, iar Dan Petrescu e mulțumit de mutările pe care ardelenii le-au reușit. După câțiva jucători care au venit la liderul din Liga 1, a venit și vremea unor fotbaliști să plece. Dan Petrescu a început curățenia generală și a scăpat de 3 jucători de bază.
Este vorba despre Runar Mar Sigurjonsson (31 de ani, mijlocaș ofensiv), Mike Cestor (29, stoper) și Rachid Bouhenna (30, stoper). Cei trei jucători au fost excluși de campioană de pe lista înregistrată la LPF, anunță Gazeta Sporturilor. Posturile fotbaliliștilor au fost acoperite în iarnă de ardeleni.
Romanian Liga I
Dan Petrescu face praf arbitrajul, după 0-1 cu FCSB: "Foarte supărați, ce fault de roșu e ăla?!"
17/04/2022 LA 20:18

Dan Petrescu face curățenie la CFR Cluj: a renunțat la 3 jucători de bază

Pe de altă parte, clujenii au convins doi jucători care au impresionat în Liga 1 să semneze și ei vor ajunge în Gruia. După ce CFR l-a convins pe neamțul Braun de la Botoșani să vină liber de contract în iunie, CFR a făcut două transferuri înteresante pe bani. Conform Prosport, liderul din Liga 1 va plăti 300 de mii de euro pentru mijlocașul de la UTA Roger și pentru fundașul central Yuri de la Gaz Metan Mediaș.
Ultimul este comparat cu Vinicius și a fost ofertat și de Marian Copilu pentru a veni la Universitatea Craiova. CFR a profitat de situația financiară dezastruoasă în care se află Gaz Metan și a pus pe masa negocierilor 170 de mii de euro. Președintele lui CFR, Cristi Balaj a confirmat transferul celor doi fotbaliști brazilieni, cu evoluții foarte bune în acest sezon în Liga 1.
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Petrescu privind problemele celor de la Chelsea: "Ce vină au jucătorii sau fanii?"
11/03/2022 LA 17:55
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Rapid 2-1: "Dezastru, au fost penibili, sunt șocat!"
20/02/2022 LA 20:42