FCSB s-a impus în această seară pe terenul celor de la CFR Cluj cu scorul de 1-0. Roș-albaștrii au disputat o repriză întreagă cu un om în plus și s-a impus în etapa a cincea din play-off după un șut deviat și s-a apropiat la doar două puncte de campioana en-titre a României, CFR Cluj.
În minutul 74, Octavian Popescu a tras de la marginea careului și mingea a intrat în poartă după ce a fost deviată de Graovac. De la gazde, Susic a fost eliminat în minutul 43, după un fault dur asupra lui Olaru. Aceasta este prima victorie obținută de bucureșteni pe terenul ardelenilor după o pauză de opt ani. Ultimul succes data din 10 august 2014, scor 1-0 (CFR a avut și atunci un jucător eliminat în prima repriză).
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Reacția lui Dan Petrescu privind problemele celor de la Chelsea: "Ce vină au jucătorii sau fanii?"
11/03/2022 LA 17:55

Ce a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1

"E prima înfrângere în campionat pe teren propriu după foarte mul timp. A fost un meci disputat, după o greșeală de arbitraj foarte mare, nu ai voie să dai roșu la o asemenea fază. A fluierat cu 10 secunde înainte ca nu cumva să egalăm. Presiunea care a fost pusă a decis meciul. Băieților mei nu am ce să le reproșez. Nu ai cum să joci în 10 decât dacă e un cartonaș roșu foarte clar. Asta este fotbalul, merge înainte. Mă gândeam că vor fi greșeli, dar a fost o greșeală foarte mare.
Era bun și egalul pentru noi, iar astăzi nu a fost un meci bun, dar nici cei de la FCSB nu au avut prea multe ocazii în prima repriză, iar în a doua au jucat cu om în plus. Acum suntem foarte supărați cu toții. E o criză, dar am zis că la titlu ne vom bate până la ultimul meci. Craiova a intrat și ea în această cursă.
Nu mai sunt jucătorii de experiență care erau, dar presiunea s-a văzut. Mă așteptam la mai mult de la toți, mai ales în repriza a doua, când în 10 a fost foarte greu. N-am mai jucat în 10 demult. Dacă era un 10 meritat, nu aveam ce să comentez. Nu sunt supărat pe Susic, nu era un fault de roșu. Ce fault de roșu e ăsta? Noi am avut faulturi de roșu mult mai clare. Forma, norocul, arbitrajul, toate vor conta", a spus Dan Petrescu la interviul de după meci.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Rapid 2-1: "Dezastru, au fost penibili, sunt șocat!"
20/02/2022 LA 20:42
Romanian Liga I
Dan Petrescu face curățenie generală la CFR Cluj! Ardelenii au renunțat la 3 fotbaliști de bază
15/02/2022 LA 06:13