După meciul câștigat cu Rapid, 1-0, partida în care giuleștenii au ratat penalty în minutul 97, Dan Petresscu a făcut câteva declarații incredibile. El a spus că ghinionul din ultimul timp al echipei sale s-a întors și de acum încolo CFR va fi o echipă norocoasă.
"Antrenez de peste 20 de ani, dar ce s-a întâmplat în ultimele patru meciuri la CFR, nu mi s-a întâmplat niciodată. Adversarii au marcat deși au avut un singut șut pe poartă. Armenii au înscris în minutul 89, apoi 119. Sepsi în 47 și 85. Și acum, meciul se terminase, dar a venit faza penaltyului. E bine că e VAR, dar numai în pielea noastră să nu vă aflați!", a declarat Dan Petrescu.
"S-a sucit norocul, să se ferească toți de noi. O să fim greu de învins de acum încolo. O să fie meciuri în care noi dăm gol și adversarii vor da de trei ori în bară. Acum m-am liniștit, dar după meci nu puteai să vorbești cu mine", a mai adăugat Petrescu.
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu și-a ales favoritul din Superligă. El este fotbalistul care l-a fermecat
ACUM 2 ORE
În imaginile TV s-a văzut clar că antrenorul a fost un car de nervi și după ce echipa sa a câștigat. S-a dus la Ovidiu Hoban, jucătorul său care a comis acel henț în careu, și l-a muștruluit serios. A fost cu greu liniștit.

"Mi-e dor de el, cât va sta acolo, trebuie să câștigăm toate meciurile"

Dan Petrescu i-a dedicat victoria patronului Neluțu Varga, internat în Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca. "Mi-e dor de el, cât va sta acolo, trebuie să câștigăm toate meciurile. Nu am putut lua legătura cu el, că nu am voie, dar îi dedicăm toate victoriile de acum încolo. Sper să se facă bine și să revină alături de noi”, a spus Dan Petrescu.
El a vorbit și despre obiectivele următoare ale echipei. "Trebuie să ne calificăm în grupele Conference League și să luăm campionatul. Va fi foarte greu, dar am mare încredere în echipă. Echipa arată foarte bine. Am jucat bine în ultimul timp. V-am spus că Pyunik e o echipă de play-off în România, nu am umflat-o eu. S-a văzut în dubla cu noi că poate juca la noi în play-off", a încheiat Dan Petrescu.
Romanian Liga I
Rapid, buget de 5 milioane € pentru transferuri! Giuleștenii visează la doi jucători de la FCSB
11/08/2022 LA 06:51
Romanian Liga I
Dan Petrescu, primul antrenor nevoit să respecte noul regulament FRF, după suspendarea cu Chindia
10/08/2022 LA 15:48