În ciuda scandalului de la club, clujenii au părut descătuşaţi în confruntarea cu roş-albaştrii, cărora nu le-au dat vreo şansă. A părut un duel între bărbaţi şi băieţi, formaţia lui Edi Iordănescu arătând în multe momente ca o echipă de amatori.
La final, Ciprian Deac, unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, a analizat la cald partida.
"Au fost zile grele, a fost haos, dar ne-am adunat. Ştiam ce grup şi ce spirit avem, iar asta s-a văzut în această seară. Am vorbit, noi jucătorii mai experimentaţi am strâns rândurile şi am mers mai departe. CFR-ul e un club puternic, sincer credeam că putem câştiga. Nu mă aşteptam la un scor aşa mare, dar eram convins că cele 3 puncte pot ajunge în dreptul nostru. S-au adunat multe meciuri, aveam nevoie de un succes înainte de mini-vacanţa asta", a spus Deac la final.
Romanian Liga I
Bonusuri consistente pentru jucătorii CFR-ului după câștigarea titlului! Cât vor încasa fotbaliștii
IERI LA 14:47
Întrebat dacă FCSB a ieşit din lupta pentru titlu, fiind la 12 puncte distanţă, veteranul ardelenilor a rămas cu picioarele pe pământ.
"În primăvară va fi alt campionat, se vor înjumătăţi punctele şi fiecare echipă va avea şansa ei", a mai spus mijlocaşul ardelenilor.

Deac aşteaptă noul antrenor de la CFR

Dan Petrescu e aşteptat mâine să semneze cu CFR, dar mijlocaşul a fost întrebat ce nu a mers în perioada "Şumudică".
"Nu vreau să vorbesc despre ce a fost. Ne pare rău de tot ce s-a întâmplat. Orice antrenor care va veni este bine-venit. Avem un grup serios, muncim enorm şi oricine va veni va avea plăcerea să lucreze cu noi", a fost concluzia lui Deac.
FCSB rămâne cu o singură victorie în ultimele 10 partide cu CFR Cluj. În Gruia, roș-albaștrii nu s-au mai impus de 7 ani: în august 2014, Cristian Tănase marca singurul gol al unei dispute în care gazdele au jucat mai mult de o repriză în 10, după eliminarea lui Negruț.
CFR are, așadar, punctaj maxim după 7 etape, în timp ce formația din Berceni a coborât pe 7, în afara locurilor de play-off. Distanța dintre cele două este de 12 puncte și doar o minune poate să facă din formația lui Edi Iordănescu o candidată cu șanse serioase la titlu.
https://i.eurosport.com/2021/08/29/3209503.jpg
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
Romanian Liga I
Dan Petrescu, supărat și după ce a câștigat un nou titlu cu CFR Cluj! "Merit mai mult respect"
16/05/2022 LA 06:20