Dinamo București și Rakow Czestochowa au purtat azi din nou discuții privind transferul lui Deian Sorescu (24 de ani). Deși au existat destul ezitări pentru ca gruparea din Ștefan cel Mare să-i dea drumul, golgheterul echipei a primit OK-ul pentru transfer.
"Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow, în Polonia. Suma este cam destul de aproape de ceea ce s-a vehiculat (n.r. aproximativ 600.000 de euro). Am avut mai multe oferte și am acceptat-o pe aceasta din Polonia. Aveam nevoie de bani la club, iar dacă ar fi ratat și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat Deian în continuare.
Păstrăm și un procent dintr-un eventual viitor transfer, este vorba despre 15%. Știu că polonezii s-au înțeles și cu jucătorul. Nouă ne va lipsi, este clar. Dar mișcarea trebuia făcută", a declarat Iuliu Mureșan la Digi Sport Special, citat de gsp.ro.
Romanian Liga I
Peluza Cătălin Hîldan a anunțat prima pentru Dinamo, la jocul de baraj cu U Cluj
ACUM 7 ORE

Deian Sorescu a avut mai multe oferte în această iarnă

Dinamoviștii au refuzat mai multe oferte pentru Deian atât în vară, cât și în această iarnă. Dacă în vară nu au putut să-l vândă din cauza procedurilor de insolvență, în această iarnă Dinamo a primit mai multe oferte considerate neatractive pentru club din punct de vedere financiar.
FCSB a oferit în vară 700.000 de euro pentru mijlocașul de 24 de ani, Damac l-ar fi vrut pe Sorescu în această iarnă și ar fi plătit aceeași sumă, în timp ce Legia Varșovia ar fi oferit o sumă mai mică pentru dinamovist.
8 goluri a marcat Sorescu pentru Dinamo în acest sezon, reușind o pasă decisivă.
Romanian Liga I
Universitatea Craiova – Farul 4-1. Antrenament reușit pentru olteni înainte de barajul pentru Europa
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Sabău, despre avantajul echipei U Cluj în baraj: "Nu știu dacă situația este la fel la Dinamo"
ACUM 13 ORE