UPDATE / Transferul moldoveanului Cătălin Carp a picat, deşi Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, anunţase zilele trecute că transferul este ca şi făcut.
Mureşan a anunţat astăzi că jucătorul vine la Bucureşti să semneze contractul, dar mutarea a picat în cele din urmă, conform sport.ro.
”M-a sunat acum. Nu mai vine. Probabil că își găsește în altă parte. N-am cerut nicio explicație. Probabil că a prins un salariu mai mare”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM 3 ORE
Dinamo București a prins viață pe piața transferurilor, după ce i s-au ridicat restricțiile, iar în câteva zile a reușit să facă mai multe achiziții. Azi, conducerea clubului a confirmat faptul că a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru împrumutul lui Cătălin Itu.
Iuliu Mureșan a confirmat faptul că în acest zile a vrut să aducă la echipă numai jucători pe care i-a urmărit.
Mijlocașul român în vârstă de 21 de ani a marcat 7 goluri pentru CFR Cluj în 66 de partide. El a apărut rar în echipă în ultima perioadă, motiv pentru care ardelenii au fost de acord să-l împrumute la Dinamo.

La Dinamo ar putea ajunge și un atacant din Italia

Clubul din Ștefan cel Mare a ajuns astfel la opt achiziții în această perioadă. În aceste zile au mai sosit la echipă portarul bulgar Plamen Iliev (29 de ani), fundașii Constantin Nica (28 de ani) și Răzvan Popa (24 de ani), mijlocașii Gabriel Torje (31 de ani), Cosmin Matei (29 de ani), Cătălin Carp (27 de ani) și atacantul macedonean Mirko Ivanovski (31 de ani). Toți au venit din postura de jucători liberi de contract.
Iar Dinamo încearcă să mai aducă încă un vârf. Clubul este în discuții cu Pietro Iemmello (29 de ani), de la Frosinone, potrivit gsp.ro. Italianul este un fotbalist cu 7 goluri în 33 de meciuri în Serie A, unde a jucat pentru Sassuolo și Benevento. În Serie B a înscris de 35 de ori în 114 partide.
Antrenorul Dario Bonetti încearcă să-i integreze cât mai repede pe noii-sosiți. Câțiva dintre aceștia ar urma să debuteze chiar duminică, în derby-ul cu FCSB.
Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în Liga 1, după 7 etape, cu 6 puncte. Echipa a suferit patru înfrângeri în ultimele patru runde.
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
IERI LA 12:21