Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a ajuns la şapte achiziții în câteva zile, după ridicarea interdicției la transferuri!

Andrei Nicolae

Actualizat 06/09/2021 la 19:56 GMT+3

Mijlocașul central Cătălin Itu, dublu campion cu CFR Cluj, vine sub formă de împrumut pentru un sezon în Ștefan cel Mare

Cătălin Itu - Valentin Petrila

Credit imagine: Eurosport

UPDATE / Transferul moldoveanului Cătălin Carp a picat, deşi Iuliu Mureşan, administratorul special al lui Dinamo, anunţase zilele trecute că transferul este ca şi făcut.
Mureşan a anunţat astăzi că jucătorul vine la Bucureşti să semneze contractul, dar mutarea a picat în cele din urmă, conform sport.ro.
”M-a sunat acum. Nu mai vine. Probabil că își găsește în altă parte. N-am cerut nicio explicație. Probabil că a prins un salariu mai mare”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.
Dinamo București a prins viață pe piața transferurilor, după ce i s-au ridicat restricțiile, iar în câteva zile a reușit să facă mai multe achiziții. Azi, conducerea clubului a confirmat faptul că a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru împrumutul lui Cătălin Itu.
Iuliu Mureșan a confirmat faptul că în acest zile a vrut să aducă la echipă numai jucători pe care i-a urmărit.
Mijlocașul român în vârstă de 21 de ani a marcat 7 goluri pentru CFR Cluj în 66 de partide. El a apărut rar în echipă în ultima perioadă, motiv pentru care ardelenii au fost de acord să-l împrumute la Dinamo.

La Dinamo ar putea ajunge și un atacant din Italia

Clubul din Ștefan cel Mare a ajuns astfel la opt achiziții în această perioadă. În aceste zile au mai sosit la echipă portarul bulgar Plamen Iliev (29 de ani), fundașii Constantin Nica (28 de ani) și Răzvan Popa (24 de ani), mijlocașii Gabriel Torje (31 de ani), Cosmin Matei (29 de ani), Cătălin Carp (27 de ani) și atacantul macedonean Mirko Ivanovski (31 de ani). Toți au venit din postura de jucători liberi de contract.
Iar Dinamo încearcă să mai aducă încă un vârf. Clubul este în discuții cu Pietro Iemmello (29 de ani), de la Frosinone, potrivit gsp.ro. Italianul este un fotbalist cu 7 goluri în 33 de meciuri în Serie A, unde a jucat pentru Sassuolo și Benevento. În Serie B a înscris de 35 de ori în 114 partide.
Antrenorul Dario Bonetti încearcă să-i integreze cât mai repede pe noii-sosiți. Câțiva dintre aceștia ar urma să debuteze chiar duminică, în derby-ul cu FCSB.
Dinamo ocupă în acest moment locul 14 în Liga 1, după 7 etape, cu 6 puncte. Echipa a suferit patru înfrângeri în ultimele patru runde.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo