Dinamo încearcă să întărească în această perioadă, în tentativa de a evita retrogradarea în acest sezon, fiind azi într-o situație de destul de disperată.
Clubul a confirmat alte două achiziții, cele ale lui Thomas Chesneau și Alin Buleică.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 10 ORE
"Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional", a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Dinamo a adus un portar care s-a format la PSG

Thomas Chesneau (22 ani) s-a format la juniorii clubului PSG şi a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon.
Alin Buleică (30 de ani) vine din postura de jucător liber după ce a jucat ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Buleică a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanţa, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviştilor, reuşit de Mirko Ivanovski.
Dinamo București a ajuns astfel șa șase transferuri în această iarnă. I-a mai adus pe Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).
Andre Pinto, Cătălin Itu, Mihai Neicuțescu, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic sunt jucătorii care au părăsit formația din Ștefan cel Mare până acum.
Steliano Filip și Plamen Iliev nu-și mai doresc să rămână la Dinamo, în timp ce Constantin Nica, Răzvan Popa, Nikos Kainourgios, Marko Nunic și Michael Espinosa nu intră în planurile antrenorului Flavius Stoican.
Romanian Liga I
FCSB-CFR Cluj 3-1 / Victorie doar de orgoliu
IERI LA 20:43
Romanian Liga I
Jucătorii lui Dinamo nu scapă de furia suporterilor! Ce decizie au luat aceștia
IERI LA 16:27