Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a avut 2-0 și un om în plus, dar nu a învins-o pe UTA! Arădenii au egalat la ultima fază

Nicu Savin

Actualizat 02/10/2021 la 18:44 GMT+3

Dinamo și UTA au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Liga 1. "Câinii" au condus cu 2-0 și au avut și un om în plus o repriză, dar au plătit tribut ocaziilor imense ratate și s-au văzut egalați la ultima fază.

Dinamo - UTA

Credit imagine: Eurosport

La primul meci de la revenirea lui Mircea Rednic la echipă, Dinamo a avut cu totul o altă față în comparație cu ultimele partide. "Câinii" au început perfect meciul cu UTA și au deschis scorul încă din minutul 7. Itu a avut o pătrundere foarte bună pe partea stângă și i-a pasat lui Torje, al cărui șut deviat de Baravykas în poartă.
Torje putea face dubla în minutul 18, dar lovitura sa de cap din apropierea porții s-a dus peste poartă. Dinamo a continuat să atace, iar Sorescu a rata și el o ocazie uriașă în minutul 23, când a trimis pe lângă poartă din situație de unu la unu cu Iacob.
Arădenii s-au trezit și puteau egala în minutul 27, însă Antal a lovit bara, iar apoi a trimis peste poartă mingea care îi revenise. Un moment crucial al partidei s-a petrecut în prelungirile primei reprize, când oaspeții au rămas în 10 după ce Batha l-a lovit cu cotul în față pe Torje.
Citește și:

Dinamo - UTA 2-2 | Arădenii au egalat la ultima fază

Repriza secundă a început tot cu Dinamo în atac, iar echipa lui Rednic și-a dublat avantajul în minutul 64, prin Sorescu, care a transformat impecabil un penalty dictat după un fault asupra lui Steliano Filip. Cun un om în plus și cu avantaj de 2 goluri, Dinamo părea că se îndreaptă către o victorie lejeră, dar lucrurile nu au stat deloc așa.
UTA a revenit în joc în minutul 63, când Miculescu a redus din diferență la capătul unei faze încâlcite în careul dinamoviștilor. Arădenii au riscat enorm pe final, iar acest lucru a creat spații mari în defensivă, dar Dinamo s-a jucat cu ocaziile. Cea mai mare a fost irosită în minutul 75, când Sorescu și Moldoveanu au scăpat amândoi singuri cu portarul advers, dar nu l-au putut învinge.
Clișeul conform căruia "ocaziile se răzbună" s-a adeverit încă o dată, iar Dinamo a plătit cu vârf și îndesat faptul că nu a închis meciul când a avut ocazia. La ultima fază a meciului, arădenii au marcat golul egalizator prin același Miculescu și au plecat acasă cu un punct la care nu mai sperau la un moment dat.
Așadar, Dinamo a oprit seria de 7 înfrângeri consecutive în Liga 1, dar a pierdut 2 puncte imense. "Câinii" au acum 7 puncte rămân pe locul 15. În etapa viitoare, Dinamo va juca în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, formație care are numai 8 puncte, dar care nu a jucat încă în această etapă, urmând a o întâlni mâine pe CFR Cluj. De partea cealaltă, UTA rămâne în prima parte a clasamentului, ocupând poziția a 7-a, cu 17 puncte. În runda următoare, arădenii vor primi vizita celor de la U Craiova 1948.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo