Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a pierdut acasă cu Sepsi și salvarea directă de la retrogradare devine aproape imposibilă

Nicu Savin

Actualizat 01/03/2022 la 19:32 GMT+2

Dinamo a pierdut pe teren pripriu contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-3, într-un meci contând pentru etapa a 29-a din Liga 1, penultima din sezonul regulat.

Gabi Torje și Cătălin Carp, în duel cu Rareș Ispas (Dinamo - Sepsi)

Credit imagine: Eurosport

Dinamo s-a prezentat cu un moral excelent la meciul cu Sepsi, după ce obținuse 5 puncte în ultimele 3 etape: o victorie cu Gaz Metan Mediaș și două remize, în deplasare, contra unor echipe din prima jumătate a clasamentului, UTA și Rapid.
Echipa lui Stoican a început, însă, cum nu se poate mai prost partida din Ștefan cel Mare. Patriche a comis o eroare monumentală și apoi l-a faultat în careu pe Luckassen, iar covăsenii au primit penalty. Ștefănescu a transformat cu siguranță, în minutul 11, și Dinamo a început apoi goana după egalare.
Grădinaru și Pierret au avut câteva ocazii bune de a restabili egalitatea, dar se părea că la pauză se va intra cu avantajul minim al oaspeților. Nu a fost să fie așa pentru că Patriche a scos un penalty în prelungirile primei reprize. Torje a șutat în bară, dar Rodriguez a urmărit, a centrat perfect și Patriche a reluat cu capul în plasă, răscumpărându-și greșeala de la golul celor de la Sepsi.
Citește și:

Dinamo - Sepsi 1-3 | "Câinii" rămân departe de locurile care asigură rămânerea în Liga 1

Partea secundă a început la fel ca și prima, cu Sepsi echipa mai prezentă în atac, iar acest lucru s-a simțit imediat și pe tabelă. În minutul 53, Ninaj a făcut 2-1 pentru oaspeți, cu o lovitură de cap în urma unei prelungiri semnate de Dumitrescu după un corner.
De data aceasta echipa lui Bergodi nu s-a mai retras și a avut câteva șanse bune de a se desprinde, dar covăsnenilor le-a lipsit luciditatea la finalizare. Astfel, Dinamo a sperat până la final că poate scoate un rezultat pozitiv din acest meci, dar neputința fost cuvântul care a caracterizat cel mai bine evoluția "câinilor". În cele din urmă s-a terminat 3-1 pentru echipa vizitatoare, macedoneanul Stefan Askovski dând lovitura de grație în prelungirile partidei.
În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 14, cu numai 17 puncte. În condițiile în care U Craiova 1948, prima echipă clasată deasupra liniei retogradării, are cu 13 puncte în plus și un meci în minus, e greu de crezut că Dinamo poate spera la mai mult decât ocuparea unui loc de baraj la finalul sezonului. De partea cealaltă, Sepsi a ajuns la 36 de puncte și este sigură de locul 10 la finalul acestei etape.
În ultima etapă a sezonului regulat, Dinamo are un meci infernal, pe terenul liderului CFR Cluj, în timp ce Sepsi va primi vizita celor de la U Craiova 1948.
În primul meci al etapei intermediare din această săptămână, Chindia a trecut la limită de UTA, scor 1-0, cu un gol marcat de Daniel Florea în minutul 87.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo