Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a realizat primul transfer din 2022 și vrea și un fost campion cu CFR Cluj

Andrei Nicolae

Actualizat 04/01/2022 la 19:08 GMT+2

Dinamo l-a transferat pe Răzvan Patriche de la Academica Clinceni. De asemenea, tratează pentru atacantul slovac Jakub Vojtus, fost campion în România cu CFR Cluj.

razvan patriche Rúnar Már Sigurjónsson

Credit imagine: Getty Images

Cu o zi înainte de stratul pregătirilor, Dinamo a bătut palma cu Răzvan Patriche (35 de ani), fostul căpitan al celor de la Academica Clinceni, anunțăDigi Sport.
Patriche, unul dintre fotbaliștii longevivi din Liga 1, a cerut rezilierea contractului, având în vedere că a văzut un singur salariu în ultimele 6 luni. De altfel, mai mulți jucători de la Academica Clinceni și-au exprimat dorința de a pleca și au primit liber, este vorba despre De Amorim, Moulin, Vellios și Achim.
Răzvan Patriche a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu Dinamo.

Dinamo intenționează să mai realizeze transferuri în următoarele zile

"Noi avem mai mulți jucători pe listă, dar Flavius Stoican și Iuliu Mureșan sunt cei care vor decide exact. Cei mai mulți fotbaliști sunt speriați de situația de la noi și ne refuză.
Mai sunt unii, pe care-i țintim noi, dar care sunt prea scumpi. Vom vedea ce va fi până la urmă", a declarat Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului.
Dinamo este în zona retrogradării în acest moment și intenționează să mai efectueze câteva transferuri până când se vor relua oficial jocurile. Iar una dintre ținte este atacantul slovac Jakub Vojtus (28 de ani), fost campion în România cu CFR Cluj, anunță gsp.ro.
Fotbalistul este în acest moment sub contract cu maghiarii de la Mezokovesd. Slovacul este nemulțumit de statutul de la club, mai mult rezervă, și vrea să plece, mai ales că înțelegerea îi expiră în vara lui 2022. Dinamo a negociat cu fotbalistul, dar încă nu a ajuns la un numitor comun în privința salariului.
Lotul dinamoviştilor va fi prezent miercuri dimineaţă la vizita medicală programată la "Chiajna Medical Center" şi va efectua după-amiază, în cantonamentul de la Săftica, prima şedinţă de pregătire sub comanda noului antrenor principal Flavius Stoican. Tehnicianul va fi prezentat oficial miercuri, alături de noul team manager Florin Răducioiu, într-o conferință de presă programată la ora 12:00, la stadionul Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo