Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: "Va conduce echipa! Doar el a rămas pe listă!"

Irina Aldea

Actualizat 28/09/2021 la 07:15 GMT+3

După o lungă așteptare în care la Dinamo au existat noi scandaluri din cauza refuzului lui Dario Bonetti de a rezilia contractul, se pare că trupa din Ștefan cel Mare e pe punctul de a avea un nou antrenor. E vorba despre Mircea Rednic.

Iuliu Mureșan. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Dinamo joacă în această seară, în etapa a 10-a cu CS U Craiova. Iuliu Mureșan, omul care se implică în Ștefan cel Mare în deciziile administrative, a oferit detalii despre viitorul antrenor al echipei. Mircea Rednic este, se pare, alesul lui Iuliu Mureșan. În această seară însă, Sorin Colceag va fi în continuare pe banca tehnică a "câinilor".
"Nu știu dacă vine la meciul cu Craiova (n.r - Mircea Rednic), nu am vorbit cu el, nu pot să vă răspund la întrebarea asta. E un antrenor foarte bun, e dinamovist. Probabil el va fi cel care va conduce echipa, după pauza internațională. Eu îl aștept. Cu Bergodi am vorbit, dar până la urmă nu a fost să fie. Redic era tot așa, în primii doi-trei pe listă. A mai fost și Miriuță și alții care erau liberi și puteam să discutăm. Am preferat să alegem pe cineva care are legătură cu Dinamo. Să zicem că a rămas pe listă doar Mircea Rednic, care probabil că va veni cât mai repede", a spus Iuliu Mureșan, potrivit as.ro.

Mircea Rednic, din ce în ce mai aproape de revenirea la Dinamo

Rednic e în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de Viitorul (actuala Farul Constanța) în primăvară, la capătul unor partide dezamăgitoare. Mircea Rednic a mai antrenat-o pe Dinamo în alte 4 rânduri, ultima dată în sezonul 2018-2019. Cea mai importantă performanță obținută de acesta la cârma "alb-roșilor" a fost titlul de campion, ]n stagiunea 2006-2007, care reprezintă de altfel și ultimul succes de acest gen pentru Dinamo.
Dinamo e în acest moment pe penultimul loc în Liga 1, cu 6 puncte după 9 etape parcurse. În această seară, "câinii" întâlnesc CS U Craiova în etapa cu numărul 10, iar mai apoi vor primi vizita celor de la UTA Arad. Pe 23 octombrie, dinamoviștii vor juca pe teren propriu cu Rapid, revelația începutului de campionat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo