Dinamo traversează fără doar și poate una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului. Echipa din "Ștefan cel Mare" ocupă acum penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Oficialii clubului au considerat că e momentul potrivit pentru o schimbare, după ce Mircea Rednic nu a reușit să aducă niciun plus la echipă.
În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe banca tehnică a echipei, "câinii" au câștigat un singur joc, au obținut trei remize și au pierdut opt partide.Chindia Târgoviște a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. Pentru tehnicianul în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost a treia demitere în ultimii 2 ani.
Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16

Ce a spus Mircea Lucescu după ce Dinamo a anunțat demiterea lui Mircea Rednic

Mircea Lucescu a vorbit despre situația critică în care Dinamo se regăsește în prezență. Antrenorul lui Dinamo Kiev a fost luat prin surprindere de decizia luată de Iuliu Mureșan de a-l demite pe Rednic. Lucescu se teme acum că Dinamo nu se va mai putea salva de la retrogradare.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
"A fost un moment în care cei ce s-au ocupat de echipa de fotbal s-au gândit mai mult la interesele lor, vânzând jucători și atât. OK, vinzi jucători, e normal. Cumperi, la fel de normal. Dar nu au asigurat o continuitate! Dar când schimbi 7-8 jucători anual, nu faci o echipă! Niciodată! Trebuie un nucleu de jucători atașați de club, de culori, iar în jurul lor manevrezi în funcție de interesele echipei. Nu știu dacă se salvează acum! Sunt oameni care trebuie să se ocupe.
Să se gândească ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă acest brand, la fel ca Steaua și Rapid! Brandurile astea poartă în spate speranțele a zeci de mii de suporteri. Nu poți să-i faci peste noapte. Fanii nu se pot transfera. Fiecare echipă are grupul ei de suporteri care se creează în ani de zile. Poți trăda pe oricine, dar nu culorile unei echipe. Când plângi pentru echipa aia, e imposibil să o faci pentru o altă echipă peste 50 de ani", a declarat Mircea Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.
https://i.eurosport.com/2021/12/21/3275753.jpg
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43