Dinamo - Rapid 1-1 | Două goluri fantastice au decis rezultatul final al derby-ului care s-a jucat după 6 ani. Torje a deschis scorul cu o șut foarte puternic în minutul 55, dar giuleștenii au revenit. Carnat a dat primul gol din acest sezon în prelungiri și rapidiștii sunt, în continuare, fără înfrângere în deplasare de la revenirea în Liga 1.
"A fost dramatism, am egalat spre sfârșit. Altădată, am fost egalați spre sfârșit. Până la urmă, cred că a fost un rezultat echitabil, care mulțumește pe toată lumea. Mi-a intrat glonțul un pic aici, la ureche, dar am pus imediat un leucoplast și am reparat.Două goluri foarte frumoase, demne de un derby. Îi felicit pe ambii jucători. Până la urmă, au fost niște oameni în tribune. Din etapa viitoare nu va mai fi nimeni, o atmosferă cam sumbră, Bacovia" a spus Mihai Iosif, după egalul cu Dinamo.
Romanian Liga I
Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani! Elevii lui Gică Hagi, victorie cu 8-0
ACUM 9 ORE
Rapid este cea mai bine clasată dintre echipele care au promovat în vara trecută și visează la o clasare în playoff. După 13 etape. echipa lui Mihai Iosif are 22 de puncte, cu 14 mai multe decât rivala Dinamo. Rednic este într-o situație foarte complicată. Cu doar 8 puncte și fără victorie de 10 etape, dinamoviștii sunt în plină luptă pentru supraviețuire. De la venirea lui Rednic, Dinamo a pierdut, în prelungiri, 4 puncte extrem de importante. Pe teren propriu, echipa din Ștefan cel Mare a terminat egal de la 2-0, iar Rapid a smuls un egal în minutul 91.
"Dinamo are un antrenor foarte experimentat, foarte bun, care este cel mai titrat antrenor din istoria Rapidului. A fost frumos, până la urmă. Nu aș fi vrea să fim supraevaluați. Sunt foarte realiști, știm ce putem și sper să avem rezultate cât mai bune", a spus Mihai Iosif.
Pentru Rapid urmează, în Liga 1, un meci foarte complicat cu CSU Craiova, în timp ce Dinamo intră într-o serie de partide grele. cu Sepsi, CFR Cluj, Voluntari și U Craiova 1948.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Hagi a pierdut un titular înaintea meciului cu Sepsi. Alți trei fotbaliști sunt și ei indisponibili
08/10/2022 LA 20:10
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35