După ce la mijlocul acestei săptămâni a fost eliminată din Cupa României, Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga 1. Echipa lui Rednic a jucat în deplasare cu Sepsi, o altă echipă care a avut un start eșuat de sezon, astfel că rezultatul era la fel de important pentru ambele tabere.
Covăsnenii au început în forță, iar la jumătatea primei reprize aveau deja 2-0 pe tabelă, după dubla lui Ștefănescu (min.14 și min.22). Speranțele dinamoviștilor au fost reaprinse de Torje, care în minutul 40 a redus din diferență cu un șut de senzație de la aproximativ 25 de metri.
Citește și:
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
ACUM 16 ORE

Sepsi - Dinamo 4-1 | "Câinii", 11 meciuri fără succes în Liga 1

În repriza secundă suspansul a fost păstrat doar până în minutul 72, când Sepsi s-a desprins la 3-1 grație unei lovirui de cap imparabile a lui Mitrea. Coșmarul "câinilor" a continuat și scorul a devenit 4-1 în minutul 86, când Fofana a marcat din interiorul careului după o acțiune personală a lui Bărbuț.
Așdar, Dinamo a bifat 11-a partidă fără victorie în Liga 1 și rămâne pe poziția a 15-a în clasament, cu numai 8 puncte în 14 etape. De partea cealaltă, Sepsi dă tot mai mult semne de viață sub conducerea lui Cristiano Bergodi, covăsnenii reușind a 2-a victorie la rând, după ce s-au calificat în sferturile Cupei Româniie în urmă cu câteva zile.
În ultima etapă a turului din sezonul regulat Dinamo va avea o misune infernală, urmând a juca acasă cu CFR Cluj. Sepsi o va întâlni în deplasare pe U Craiova 1948, echipa pe care au învins-o în optimile Cupei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39