Dinamo încearcă să întărească în această perioadă, în tentativa de a evita retrogradarea în acest sezon, fiind azi într-o situație de destul de disperată. Mijlocașul Jonathan Rodriguez este noul fotbalist al celor de la Dinamo. Fotbalistul argentinian în vârstă de 31 de ani a fost împrumutat până în vară de liderul din Liga 1 la Dinamo.
Azi, fotbalistul se va alătura lotului condus de Flavius Stoican, iar debutul la Dinamo îl poate avea chiar în derby-ul de duminică împotriva lui FCSB, meci programat de la ora 20.00. Se pare că mutarea a fost realizată chiar în noaptea de luni spre marți, anunță Gazeta Sporturilor, care scrie că argentinianul a venit din Argentina la Cluj doar ca să-și ia lucrurile și să plece la București.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10

Dinamo continuă transferurile în speranța că va evita retrogradarea

Rodriguez este al 4-lea fost jucător de la CFR care ajunge la Dinamo, după Ivanovski, Carp și portarul Figueiredo. Mijlocașul a ajuns la CFR Cluj în vară, după ce contractul cu FC Botoșani a expirat. Dacă sub comanda lui Marius Șumudică era titular incontestabil, de când a venit Dan Petrescu a prins cu greu câteva zeci de minute pe teren în Liga 1.
Andre Pinto, Cătălin Itu, Mihai Neicuțescu, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic sunt jucătorii care au părăsit formația din Ștefan cel Mare până acum. Steliano Filip și Plamen Iliev nu-și mai doresc să rămână la Dinamo, în timp ce Constantin Nica, Răzvan Popa, Nikos Kainourgios, Marko Nunic și Michael Espinosa nu intră în planurile antrenorului Flavius Stoican.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26