Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții

Irina Aldea

Publicat 25/01/2022 la 06:58 GMT+2

Dinamo continuă să facă transferuri în speranța că mutările din această iarnă o va ajuta să traverseze pasa proasă de joc în care se regăsește. "Câinii" au rezolvat transferul lui Jonathan Rodriguez, de la CFR Cluj.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo încearcă să întărească în această perioadă, în tentativa de a evita retrogradarea în acest sezon, fiind azi într-o situație de destul de disperată. Mijlocașul Jonathan Rodriguez este noul fotbalist al celor de la Dinamo. Fotbalistul argentinian în vârstă de 31 de ani a fost împrumutat până în vară de liderul din Liga 1 la Dinamo.
Azi, fotbalistul se va alătura lotului condus de Flavius Stoican, iar debutul la Dinamo îl poate avea chiar în derby-ul de duminică împotriva lui FCSB, meci programat de la ora 20.00. Se pare că mutarea a fost realizată chiar în noaptea de luni spre marți, anunță Gazeta Sporturilor, care scrie că argentinianul a venit din Argentina la Cluj doar ca să-și ia lucrurile și să plece la București.

Dinamo continuă transferurile în speranța că va evita retrogradarea

Rodriguez este al 4-lea fost jucător de la CFR care ajunge la Dinamo, după Ivanovski, Carp și portarul Figueiredo. Mijlocașul a ajuns la CFR Cluj în vară, după ce contractul cu FC Botoșani a expirat. Dacă sub comanda lui Marius Șumudică era titular incontestabil, de când a venit Dan Petrescu a prins cu greu câteva zeci de minute pe teren în Liga 1.
Andre Pinto, Cătălin Itu, Mihai Neicuțescu, Tomas Vestenicky, Petar Gluhakovic sunt jucătorii care au părăsit formația din Ștefan cel Mare până acum. Steliano Filip și Plamen Iliev nu-și mai doresc să rămână la Dinamo, în timp ce Constantin Nica, Răzvan Popa, Nikos Kainourgios, Marko Nunic și Michael Espinosa nu intră în planurile antrenorului Flavius Stoican.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo