Claudiu Keșeru va juca și în retur pentru FCSB, cu toate că patronul a vrut să-i rezilieze contractul în această iarnă. Atacantul în vârstă de 35 de ani va pleca însă cu certitudine în vară, potrivit surselor Eurosport fiind în discuții avansate cu Ferencvaros, campioana Ungariei din ultimii 3 ani.
Transferul poate că s-ar realizat încă din această perioadă de mercato, dar reglementările actuale l-au împiedicat să plece.
Romanian Liga I
Mutare importantă la nivel de conducere pentru Univeristatea Craiova! Marian Copilu semnează luni
ACUM 14 ORE
Keșeru a fost transferat de FCSB în vară, din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Ludogorets. Atacantul a apucat însă să joace 4 meciuri pentru campioana Bulgariei. Așadar, el a evoluat deja pentru două cluburi în acest sezon, astfel că regulamentul nu-i permite să-l reprezinte și a treia echipă în același an competițional.

Claudiu Keșeru ar putea avea coechipier încă un jucător român

În cazul în care va semna cu Ferencvaros, Claudui Keșeru va ajunge și mai aproape de casă. El este născut în Oradea, de unde a și plecat în fotbalul mare.
Odată cu acest transfer, Claudiu Keșeru ar putea obține și cetățenia maghiară. Principalul avantaj al acestui fapt vav fi faptul că el va fi asimilat ca jucător localnic și nu va mai intra în criteriile pentru jucătorii străini. Atacantul rămâne eligibil pentru naționala României.
Alături de Keșeru, la Ferencvaros are șanse să ajungă încă un jucător român, Claudiu Bumba (28 ani). El este deja familiarizat cu campionatul maghiar, după ce a ajuns încă din 2019 la Kisvardai.
Revenind la Claudiu Keșeru, el a rămas la FCSB până în vară, dar a fost avertizat că nu va avea locul garantat în prima echipă. Din contră, atacantul ar urma să fie rezervă pentru tinerii jucători Ianis Stoica și Octavian Popescu, pe care clubul vrea să-i crească și să-i vândă mai târziu.
https://i.eurosport.com/2022/01/13/3287387.jpg
Romanian Liga I
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu FCSB! Stadionul pe care se va juca meciul
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Condițiile în care va pleca Deian Sorescu de la Dinamo! Echipa dispusă să achite suma cerută
IERI LA 12:21