Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare

Andrei Nicolae

Actualizat 21/01/2022 la 22:30 GMT+2

FC Argeș a învins Dinamo cu 2-1 în primul meci din Liga 1 din acest an, într-un joc din cadrul etapei a 22-a. Situația echiperi bucureștene rămâne foarte complicată.

Gabi Torje a rămas fără echipă

Credit imagine: Eurosport

Dinamo București a fost, probabil, echipa cu cele mai multe schimbări în această iarnă, dar în primul meci din 2022 nu a reușit să adauge nimic în dreptul punctajului, în tentativa de a ieși cât mai repede din situația critică. Formația lui Flavius Stoican, cel care l-a înlocuit pe Mircea Rednic în pauza competițională, a fost învinsă cu 2-1 pe terenul echipei FC Argeș, într-un meci din cadrul etapei a 22-a în Liga 1. Astfel, cu 8 runde înainte de finalul sezonului regulat, trupa din Ștefan cel Mare continuă să aibă un handicap de 7 puncte față de locul 14, ocupat de FC U Craiova.
Dinamo a arătat mai bine comparativ cu ultimele meciuri de anul trecut, dar pleacă dezamăgită de la Pitești. A avut atitudine, a avut și ocazii, dar FC Argeș a speculat momentele cheie și a păstrat toate cele trei puncte.
picture

Lucian Goian, analiză obiectivă a fotbalului românesc, în ziua în care se reia Liga 1

Un gol al lui Dinamo anulat la 0-1, marea controversă a meciului

Mirko Ivanovski a reușit să introducă mingea în plasă în prima repriza, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Primul gol valabil a fost înscris de gazde, prin Ișfan în minutul 52, care a preluat foarte bine o minge în careu și a punctat. Câteva minute mai târziu, Dinamo a egalat prin Cosmin Matei, dar golul a fost din nou anulat. Arbitrul a fluierat fault în atac. Reluările au arătat însă oficialul s-a pripit când a luat decizia.
Nu a fost 1-1, s-a făcut 2-0 pentru FC Argeș, după ce Șerban a majorat avantajul dintr-o lovituă de la 11 metri. În minutul 86, Mirko Ivanovski a înscris de această dată un gol valabil pentru Dinamo și a păstrat suspansul pentru final. Băieții lui Flavius Stoican nu au avut însă forța pentru a da rapid și golul 2.
FC Argeș – Dinamo 2-1 (0-0)
FC Argeș: Greab; Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici; Meza Colli, Șerban (Said 82); Ișfan (Tănase 81), Dumitrașcu (Dumitru 66), Palic (Raynov 46); Fatai (Arias 46)
Dinamo: Chesneau; Tomozei (Radu 81), Buleică, Patriche, Ehmann; Răuță (Bani 81), Pierret, Matei; Torje, Bordușanu, Ivanovski
Dinamo a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionat. FC Argeş venea după patru etape fără victorie, un egal şi trei eşecuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo