Update / Potrivit sport.ro, Iulian Cristea și Răzvan Oaidă au ieșit pozitivi în urma ultimelor teste efectuate de echipa roș-albastră. Din această cauză, FCSB va avea mari probleme de efectiv pentru partida de la Buzău, contra celor de la CS Mioveni. În acest moment, FCSB are la dispoziție doar 14 jucători, dintre care 3 sunt portari.
Știre inițială
Pauza internațională a venit cu vești cât se poate de proaste pentru FCSB, una dintre formațiile cu pretenții la titlu. Un focar de infecție cu Covid 19 a lovit crunt echipa aflată azi pe locul 3 în Liga 1
Romanian Liga I
FCSB – FC Argeș se joacă! Edi Iordănescu și patru jucători au revenit la antrenamente
IERI LA 07:19
După Budescu şi Şut izolaţi din cauza simptomelor, iar Straton şi Şerban infectaţi cu COVID-19, alţi 4 sau 5 jucători au probleme şi, pentru siguranţă, vor intra în carantină, a anunțat Digi Sport.

FCSB ar putea fi fără 8 jucători afectați de Covid-19 la partida cu CS Mioveni

În aceste condiții, FCSB va aborda partida cu CS Mioveni din acest weekend (sâmbără ora 20:30), din etapa a 8-a a Ligii 1, fără 8 jucători. Fără a-i include în această statistică și pe jucătorii aflați în recuperare după accidentări.
Iar problemele nu se încheie aici. FCSB nu va avea la dispoziție nici staff-ul tehnic. Atât Edi Iordănescu, cât și secundul acestuia, Alexandru Radu, sunt în carantină după ce s-au infectat la rândul lor cu coronavirus. În aceste condiții, echipa va fi condusă la meci de Eugen Nae, antrenor cu care s-a făcut un contract pentru o lună.
De la FCSB, foarte puțini jucători s-au vaccinat anti Covid-19.
Într-o perioadă complicată, FCSB l-ar putea avea la dispoziție din nou pe Florin Tănase, care a revenit într-un meci amical în urmă cu câteva zile, după o absență de aproximativ o lună și jumătate.
"Florin Tănase și-a dorit foarte mult să revină. El a intrat după o perioadă de pauză și știu ce greu este când stai atât de departe de gazon. El s-a antrenat foarte bine de când a intrat cu echipa, i-am dat minute și mi-am dorit să își recâștige și el plăcerea de a juca, tonusul.
L-am văzut foarte implicat, foarte responsabil și faptul că a și marcat și a deschis scorul este foarte bine pentru el, pentru moralul lui și pentru echipă. Este căpitanul echipei, este un jucător exponențial pentru noi și am încredere necondiționată în el că ne va ajuta foarte mult", a declarat Edi Iordănescu.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png
Romanian Liga I
CFR Cluj-Sepsi 2-0 | Culio a marcat primul gol de la revenirea în Gruia
IERI LA 19:26
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă, dezamăgit de portar, dar mulțumit de jocul echipei: "Este hilar"
IERI LA 17:21