Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gaz Metan Mediaș ar putea fi depunctată din cauza datoriilor! Cine profită și ce riscă în continuare

Romeo Ene

Actualizat 09/02/2022 la 17:54 GMT+2

Gaz Metan Mediaș ar putea fi depunctată de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF, iar situația medieșenilor este din ce în ce mai grea.

FCSB - Gaz Metan

Credit imagine: facebook

Conform GSP, clubul din Mediaș are șanse mari să piardă două puncte din cauza datoriilor pe care le are către Ronaldo Deaconu, fotbalist care a plecat pe 27 ianuarie.
Chiar și așa, pericolul nu a trecut pentru formația lui Ilie Poenaru. Gaz Metan ar putea fi depunctată cu încă două puncte săptămâna viitoare, din cauza altor datorii.
Depunctarea medieșenilor ar veni la fix pentru echipele aflate pe ultimele locuri. Fără cele două puncte, Gaz Metan va avea 22 de puncte, iar Dinamo se va apropia la 10 puncte, echivalentul a 5 în play-out.
De altfel, dinamoviștii privesc către situația de la Mediaș, în cazul în care vor retrograda sportiv, ar putea să joace barajul, în cazul în care Gazul nu va putea termina sezonul din cauza datoriilor imense pe care le-a acumulat.
CITEȘTE ȘI:

Gaz Metan, depunctată

Situația este foarte grea la Gaz Metan. Jucătorii și staff-ul tehnic au primit un singur salariu în ultimele 5 luni, iar echipa se află în zona locurilor retrogradabile.
Mai mult decât atât, formația medieșeană riscă să fie depunctată din nou dacă nu achită până pe 23 februarie restanțele reclamate la comisii de Mihai Teja, fostul principal, și de secundul Eusebiu Tudor și analistul video Mircea Diaconescu.
Gaz Metan va rămâne pe locul 13, după 25 de etape, cu 22 de puncte, însă poate fi depășită de U Craiova 1948 la finalul rundei. De asemenea, Dinamo are șansa de a se apropia la 7 puncte în cazul unui succes cu Universitatea Craiova.
Trupa lui Poenaru are datorii de peste 3 milioane de euro și e greu de crezut că va obține finanțare pentru a obține licența de Liga 1. Termenul-limită este finalul lunii aprilie, dar până atunci medieșenii riscă să intre în colaps.
Tehnicianul Gazului declara după eșecul cu Voluntari, care a avut loc în urmă cu 3 etape, faptul că situația este aproape dramatică: "Soarta echipei este una grea. Sper să se rezolve cumva problemele. Datoria mea este ca echipa să joace, să se prezinte onorabil la meciuri. Mai departe e partea conducerii, nu prea vreau să mă mai implic în chestii financiare, dar e foarte greu.
Am un vestiar care suferă foarte mult. Nu știu câtă răbdare mai am. Dar când echipa îmi va spune că nu mai poate continua, nici eu nu mai am ce să fac", a spus Poenaru, la Look Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo