Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ioan Andone îi cere demisia lui Iuliu Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"

Irina Aldea

Publicat 24/12/2021 la 10:26 GMT+2

Mircea Rednic a fost demis marți seară de la Dinamo, prin vocea administratorului special al clubului, Iuliu Mureșan. Decizia a venit în mod natural, după ce "câinii", sub comanda lui Rednic, nu au câștigat decât un meci în 12 partide oficiale. Acum, Ioan Andone explică ce greșeli a comis Rednic și de ce trebuie Mureșan să plece de la cârma clubului.

Ioan Andone. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Dinamo se confruntă cu o criză fără precedent. Echipa din "Ștefan cel Mare" ocupă acum penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Oficialii clubului au considerat că e momentul potrivit pentru o schimbare, după ce Mircea Rednic nu a reușit să aducă niciun plus la echipă. Așadar, tehnicianul a fost demis, iar în locul său desemnat Flavius Stoican.
În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe banca tehnică a echipei, "câinii" au câștigat un singur joc, au obținut trei remize și au pierdut opt partide. Chindia Târgoviște a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. Ioan Andone e de părere că și Iuliu Mureșan ar fi trebuit să plece de la echipă odată cu Rednic. În plus, Andone îl "desființează" pe Steliano Filip pentru comportamentul său.

Ioan Andone spune că Iuliu Mureșan trebuie să plece de la Dinamo

"Şi Mircea Rednic a greşit, dar şi Mureşan. Unul îl aştepta pe celălalt să greşească. Trebuiau să plătească amândoi. Trebuia să aducă alt preşedinte sau administrator special care să se priceapă, care să ştie exact situaţia lui Dinamo. Din primăvară o să vedeţi scandal acolo, cu galeria, cu lumea. Dacă nu era DDB-ul, Dinamo era în faliment acum, Dinamo nu mai exista sau poate era în liga a 4-a", a spus Ioan Andone pentru Antena Sport.
Andone a vorbit și despre marea eroare pe care a comis-o Mircea Rednic la Dinamo: "Mircea aici a făcut o greşeală! În fiecare săptămână, el a avut război cu vestiarul! Nu poţi la infinit cu războaie peste războaie. Tu trebuie să ai războaie cu adversarii, cu arbitrii, cu toata lumea trebuie sa ai, dar nu cu echipa ta! Echipa ta trebuie să fie un tot unitar. Acolo nu au fost lucrurile în regulă de la bun început. Era greu în 2-3 săptămâni să dai afară 14 jucători şi să aduci 14. A fost iarăşi o greşeală a lui Mircea. Şi dacă voia să aducă 14 jucători, nu trebuia să declare", a mai spus Ioan Andone pentru sursa citată.
În plus, Ioan Andone l-a făcut praf pe Steliano Filip: "Filip, câtă minte are el… N-are. El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă. Cea mai bună perioada a lui ca fotbalist a fost la Dinamo. Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supraliciteaza pe el, aici e problema", a mai spus Ioan Andone pentru Antena Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo