Sepsi Sf.Gheorghe este a 7-a echipă din Liga 1 care își schimbă antrenorul în acest sezon. Seria de 9 meciuri fără victorie în campionat i-a fost fatală lui Leo Grozavu, oficialii clubului luând decizia că este nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice.
Așa cum șefii covăsnenilor au anunțat, echipa va fi condusă de secunzii Robert Ilyes și Laszlo Kulcsar în următoarea perioadă, dar oficialii încearcă să dea o super-lovitură și să-l aducă pe Ladislau Boloni. Conform digisport.ro, Boloni negociază cu șefii de la Sepsi și nu ar spune nu unui acord, fiind foarte încântat de proiectul serios de la clubul din Sf.Gheorghe.
Citește și:
Romanian Liga I
Transfer uriaș pentru FCSB: 3 milioane de euro! "Au bătut palma"
24/11/2022 LA 08:33

Boloni, dorit la Sepsi în locul lui Grozavu

Boloni este liber de contract încă din luna mai, când și-a încheiat aventura la Panathinaikos. Fostul internațional român și-a început cariera de antrenor în urmă cu peste 20 de ani, dar nu a antrenat niciodată vreun club din România, singura sa legătură cu fotbalul autohton în calitate de manager fiind mandatul de pe banca echipei naționale: iulie 2000-iunie 2001.
Boloni este printre puținii antrenori români care se pot lăuda cu performanțe notabile în străinătate. Acesta a cucerit eventul la cârma lui Sporting în 2002, iar în 2009 a devenit campion al Belgiei cu Standard Liege. În CV-ul de antrenor al lui Boloni mai figurează echipe importante din Franța (Nancy, Rennes, AS Monaco și Lens), Belgia (Antwerp și Gent) sau Grecia (PAOK și Panathinaikos). Boloni a avut și câteva aventuri mai exotice în cariera sa, antrenând mai multe echipe din zona Orientului Mijlociu.
Dacă negocierile dintre Boloni și Sepsi se vor finaliza cu succes, clubul covăsnean ar da o adevărată lovitură de imagine, dar și în plan sportiv. Astfel, ar deveni cert că cei de la Sepsi își propun să treacă la un nivel superior, să lupte pentru cucerirea titlului în Liga 1 în viitor, fiind greu de crezut că Boloni ar accepta să preia o echipă din România cu altfel de obiective.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Romanian Liga I
Ilie Dumitrescu, fermecat de un puști din Rapid - Farul: "E un jucător rar"
10/11/2022 LA 06:19
Romanian Liga I
Au mai rămas doi! "Finala" pentru postul de antrenor la FCSB
09/11/2022 LA 08:00