UPDATE / Fanii s-au contrat cu Steliano Filip după ce a fost demis Rednic. Replica fotbalistului:
Știre inițială
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
IERI LA 07:35
La nici 24 de ore distanță după ce și-a încheiat parcursul din acest an, Dinamo a anunțat că l-a denis pe Mircea Rednic! În locul lui vine Flavius Stoican
"Subsemnatul, Mureșan Iuliu Paul, administrator special al debitoarei DINAMO 1948 S.A, în vederea informării opiniei publice, a creditorilor și a participanților la procedură, vă aducem la cunoștință următoarele:
1. Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) și Domnul Mircea Rednic și-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021.
2. Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. - în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican", a anunțat clubul printr-un comunicat.

Mircea Rednic a obținut o victorie în 12 partide

Dinamo București a terminat anul pe locul 15 în Liga 1, cu 12 puncte, fiind în prezent la 7 puncte de salvarea de la retrogradare (puncte care se vor înjumătăți în play-out).
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Mircea Rednic a condus echipa în 12 partide din cele 21, bilanțul lui fiind de o victorie, 3 egaluri și 8 eșecuri. După întâlnirea cu Farul, el a evidențail că echipa a avut și ghinion în unele paryide, din moment ce a pierdut 7 puncte după minutul 90. Tot după întâlnirea de aseară, "Puriul" anunțase cădă afară 14 jucători, iar el va putea fi tras la răspundere de conducerea clubului abia din ianuarie, când ar fi urmat să se vadă cu adevărat munca lui.
"Din ianuarie încolo, accept să fiu judecat. Până acum, n-a fost ușor. Farul e o echipă omogenă, joacă de ani buni împreună. Au jucători buni, le lași spațiu, te judecă. Nu mi se pare corect ca unui apărător de la Dinamo să îi strecori mingea printre picioare. Am fundași de 8.000 de euro... Ăla trebuie să fie fundaș de fundaș! O să rămână doar vreo doi fundași centrali. Am 4 atacanți, un singur gol au dat, Ivanosvki și ăla din penalty, care nu se pune. O să plece mulți jucători. Suntem 40... Vor rămâne în jur de 18, pleacă 14 jucători. Au salarii mari. Nu mai avem voie să greșim. O să fie și situația noastră. Când vine Rednic se reduce bugetul. Trebuie să mă descurc și o să o fac, dar trebuie să am și susținerea lor. Nu au demonstrat că merită să joace la Dinamo", a declarat Mircea Rednic la finalul partidei cu Farul.
Flavius Stoican a mai fost în două mandate la Dinamo, în sezonul 2013/14 și în 2015. În acest sezon, el stat 4 etape și pe banca tehnică a FC U Craiova 1948.
Romanian Liga I
Steliano Filip și Plamen Iliev, ca și plecați de la Dinamo! Mureșan anunță noi transferuri
IERI LA 18:17
Romanian Liga I
Oficial | Dinamo continuă transferurile pe filiera CFR-ului
IERI LA 13:25