Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lupta la titlu în Liga 1, relansată! Ce meciuri mai au CFR Cluj și FCSB de disputat până la final

Irina Aldea

Publicat 17/04/2022 la 22:53 GMT+3

FCSB a obținut duminică seara o victorie mare în deplasarea de la CFR Cluj, scor 1-0 în Gruia, în cel mai important meci al acestui play-off, în etapa cu numărul 5. Roș-albaștrii s-au apropiat astfel la doar 2 puncte de actuala campioană, CFR Cluj.

CFR Cluj

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus în această seară pe terenul celor de la CFR Cluj cu scorul de 1-0. Roș-albaștrii au disputat o repriză întreagă cu un om în plus și s-a impus în etapa a cincea din play-off după un șut deviat și s-a apropiat la doar două puncte de campioana en-titre a României, CFR Cluj.
În minutul 74, Octavian Popescu a tras de la marginea careului și mingea a intrat în poartă după ce a fost deviată de Graovac. De la gazde, Susic a fost eliminat în minutul 43, după un fault dur asupra lui Olaru. Aceasta este prima victorie obținută de bucureșteni pe terenul ardelenilor după o pauză de opt ani. Ultimul succes data din 10 august 2014, scor 1-0 (CFR a avut și atunci un jucător eliminat în prima repriză).
CITEȘTE ȘI:

Lupta la titlu în Liga 1 e relansată, după CFR Cluj – FCSB 0-1

CFR Cluj și-a propus un obiectiv major în derby-ul cu FCSB: să nu piardă. Ardelenii au fost atenți numai la defensivă încă din startul meciului, iar dominarea teritorială a FCSB-ului a dat roade în final. Statistica este grăitoare: 1-13 a fost raportul șuturilor pe spațiul porții, singura încercare cadrată a gazdelor venind în prelungiri. Așadar, lupta la titlu a fost în mod ofiical relansată.
Până la finalul campionatului, CFR Cluj mai are de înfruntat FC Voluntari, Farul Constanța, FC Argeș, CS U Craiova și FCSB. De partea cealaltă, trupa lui Toni Petrea trebuie să înfrunte Farul Constanța, FC Argeș, CS U Craiova, FC Voluntari și CFR Cluj, între cele două echipe fiind acum diferență de doar 2 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo