Dinamo traversează fără doar și poate una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului. Echipa din "Ștefan cel Mare" ocupă acum penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Oficialii clubului au considerat că e momentul potrivit pentru o schimbare, după ce Mircea Rednic nu a reușit să aducă niciun plus la echipă.
În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe banca tehnică a echipei, "câinii" au câștigat un singur joc, au obținut trei remize și au pierdut opt partide.Chindia Târgoviște a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. Pentru tehnicianul în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost a treia demitere în ultimii 2 ani.
Romanian Liga I
Ioan Andone îi cere demisia lui Mureșan și face praf un jucător de la Dinamo: "O să vedeți scandal!"
24/12/2021 LA 08:26

Mircea Rednic, luat prin surprindere de demiterea de la Dinamo

Mircea Rednic a oferit prima reacție după ce a fost concediat din funcția de antrenor principal al lui Dinamo. Fostul tehnician al "câinilor" spune că se așteaptă să primească despăgubiri. "Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo", a spus Rednic pentru Fanatik.
"Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat? Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere", a adăugat antrenorul.
Rednic semnase pe 1 octombrie un contract până la finalul sezonului, după demiterea italianului Dario Bonetti, în urma eşecului cu FCSB (0-6).Mircea Rednic (59 ani) este antrenorul cu care Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.În cariera sa, Rednic a câştigat 5 trofee, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi ultimul titlu cucerit, acum 10 ani, Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran (2011).
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Romanian Liga I
Noul plan al lui Dinamo după demiterea lui Rednic! Câți jucători vor pleca de la echipă
22/12/2021 LA 11:58
Romanian Liga I
Dinamo, în situație critică, după demiterea lui Rednic! Mircea Lucescu: "Nu știu dacă se salvează!"
21/12/2021 LA 21:13