Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Rednic, prima reacție după ce a fost dat afară de la Dinamo: "E surpriza vieții mele!"

Irina Aldea

Publicat 21/12/2021 la 21:04 GMT+2

Mircea Rednic a fost în această seară demis de la Dinamo, prin vocea administratorului special al clubului, Iuliu Mureșan. Decizia a venit în mod natural, după ce "câinii", sub comanda lui Rednic, nu au câștigat decât un meci în 12 partide oficiale.

Mircea Rednic. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

Dinamo traversează fără doar și poate una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului. Echipa din "Ștefan cel Mare" ocupă acum penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Oficialii clubului au considerat că e momentul potrivit pentru o schimbare, după ce Mircea Rednic nu a reușit să aducă niciun plus la echipă.
În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe banca tehnică a echipei, "câinii" au câștigat un singur joc, au obținut trei remize și au pierdut opt partide.Chindia Târgoviște a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. Pentru tehnicianul în vârstă de 59 de ani, aceasta a fost a treia demitere în ultimii 2 ani.

Mircea Rednic, luat prin surprindere de demiterea de la Dinamo

Mircea Rednic a oferit prima reacție după ce a fost concediat din funcția de antrenor principal al lui Dinamo. Fostul tehnician al "câinilor" spune că se așteaptă să primească despăgubiri. "Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo", a spus Rednic pentru Fanatik.
"Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic. Ce înseamnă un comunicat? Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere", a adăugat antrenorul.
Rednic semnase pe 1 octombrie un contract până la finalul sezonului, după demiterea italianului Dario Bonetti, în urma eşecului cu FCSB (0-6).Mircea Rednic (59 ani) este antrenorul cu care Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.În cariera sa, Rednic a câştigat 5 trofee, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi ultimul titlu cucerit, acum 10 ani, Cupa Azerbaidjanului cu Hazar Lankaran (2011).
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo