Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mutu îl distruge pe Tachtsidis: "Îmi e şi ruşine să spun ce a făcut! E talentat, dar n-are creier"

Cristian Mihală

Actualizat 29/04/2024 la 10:44 GMT+3

Adrian Mutu nu a trecut peste declaraţiile date de fostul său jucător de la CFR, Panagiotis Tachtsidis. Fostul mare internaţional l-a criticat dur pe mijlocaşul grec, dar şi pe oficialii clujeni, care au lăsat să treacă nepedepsit un discurs nepotrivit al unui jucător.

Adrian Mutu. Credit foto: Rapid, Facebook

Credit imagine: facebook

După victoria CFR-ului de joi, contra Universităţii Craiova, Panagiotis Tachtsidis, mijlocașul grec de 33 de ani al clujenilor, a avut un discurs extrem de acid la adresa lui Adrian Mutu, fostul său antrenor. În urma umilinţei conta lui Corvinul, din Cupă, "Briliantul" spusese "cu Tachsitidis nu m-am mai întâlnit și nu mai vreau să mă întâlnesc niciodată", iar acum jucătorul elen a simțit nevoia să plătească polițe pentru acea declarație.
"Văd că se vorbește mult despre mine. Nu ştiu cine spune lucruri urâte despre mine și nu-mi pasă, deoarece ştiu cum este în fotbal. S-a văzut calitatea mea în teren, ştiu ca sunt unul dintre cei mai buni jucători din campionat. Nu dau explicaţii celor care m-au criticat după acel cartonaş roşu. Știu că am făcut o greşeală mare.
Nu ştiu ce a spus acest tip (n.r. Adrian Mutu) despre mine. Nici măcar nu-mi pasă, pentru că ne-a lăsat într-un moment foarte dificil pentru noi, după acel 0-4. A lăsat echipa şi a plecat. Pentru mine nu are caracter! A vrut să se salveze.
Când echipa este într-un moment greu trebuie să stai să lupţi alături de echipă. Nu să pleci", a spus Tachtsidis, potrivit OrangeSport.

Mutu, răspuns pentru Tachtsidis

La câteva zile distanţă, Adrian Mutu a găsit de cuviinţă să îşi facă public punctul de vedere, explicând de ce a ajuns să aibă o relaţie tensionată cu fotbalistul elen. De vină ar fi fost viaţa extrasportivă nepotrivită a jucătorului, care, prin ceea ce făcuea în afara terenului, s-a auto-exclus din planurile "Briliantului". Fostul tehnician din Gruia a ţinut să "îi bată obrazul" şi CFR-ului, care a permis ca un fotbalist să scape fără amendă după ce şi-a criticat fostul antrenor de maniera în care Tachtsidis a făcut-o.
"Nu m-a deranjat ce a zis, m-a deranjat că nu mi-a zis numele, a zis «this guy» (n.r. - acest tip, în engleză). Eu am goluri câte meciuri are el în Italia. Îmi aduc aminte cum a făcut când am venit: "Il Fenomeno, Il Fenomeno!". El e obraznic, nu are minte. Când te cerți cu cineva care e obraznic, tot tu ieși rău.
El are o viață extrasportivă foarte haotică. E și vina clubului, care știa foarte bine ce face el. Eu am discutat cu cei de la club și le-am zis că e o lipsă de respect a lor față de mine. Să lăsăm să treacă așa o declarație de genul acesta. Eu sunt o legendă, am făcut și eu ceva. Sunt golgheterul all-time al naționalei, alături de Gică Hagi. Iar tu, club, să-i permiți?
E vina lor, a celor de la club, că l-au acoperit. Eu știu ce a făcut el în afara terenului, îmi e și rușine să spun. Și ei știu foarte bine ce face el. Am vorbit cu Neluțu și nu știe despre ce face el.
Sunt unele lucruri de care mi-ar fi rușine să vorbesc. El are talent, dar nu are creier. Nu e concentrat pe fotbal. Are probleme și cu soția, divorțează. El simte că e pe ultima sută și nu va mai continua. Nu o să mai stea în România", a declarat Mutu, la Prima Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo