Tricolorii se vor duela prima oară cu Islanda, pe 2 septembrie. România va avea din nou suporteri pe Arena Națională, după o pauză de aproape doi ani, cu Liechtenstein, pe 5 septembrie. Iar ultimul meci va fi împotriva reprezentativei din Macedonia de Nord, pe 8 septembrie.
Gabi Tamaș, fotbalistul celor de la FC Voluntari, a susținut o conferință de presă în care a declarat că renunță la toate funcțiile de la echipa ilfoveană – președinte al clubului și căpitan.

Gabi Tamaș: "Nu prea știu jucători de la noi din țară"

Romanian Liga I
Gabi Tamaș pleacă de la FC Voluntari la finalul sezonului! Cu ce echipă din Liga 1 ar putea semna
29/04/2022 LA 04:36
Tot în cadrul acestei conferințe, Tamaș a vorbit și despre echipa națională a României, spunând că nu îi cunoaște pe jucătorii echipei și nu știa ce echipe vor întâlni.
"Chiar am citit de dimineaţă, că nu ştiam cu cine joacă. Vorbesc serios, nu vă mint. Am ştiut că vin la conferinţa de presă şi am zis să văd repede cu cine joacă, că mă întrebaţi şi nu ştiam. Şi acum, că am aflat, să nu facem aceeaşi greşeală cum am făcut-o cu Islanda, ştiţi voi când. Să dea Domnul să joace cât mai bine şi să aducă puncte echipei naţionale, ţării. Am văzut lotul, în mare parte l-am citit, că poate nu ştiam jumătate dintre ei. Nu prea ştiu jucătorii de la noi din ţară, sunt mai tineri. Dacă îi remarcam, poate ziceam. Păcat, dar sperăm să fie altfel şi să se schimbe, doar prin rezultate se poate schimba acest lucru", a spus Tamaș.
Fotbalistul celor de la Voluntari are 67 de selecții în echipa națională a României. Tamaș a reușit și 3 goluri din postura de fundaș central.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Fotbal
Prima reacție a lui Fatih Terim după ce FCSB a anunțat transferul lui Moruțan. Ce a spus de mijlocaș
24/08/2021 LA 04:37
Romanian Liga I
Gabi Tamaș a fost prezentat oficial la FC Voluntari! Fundașul revine în Liga 1, la 37 de ani
06/02/2021 LA 08:33