FCSB a câștigat după 8 ani pe terenul CFR-ului și a aruncat în aer finalul de sezon, apropiindu-se la numai două puncte de lider. Echipa lui Toni Petrea a dominat autoritar partida, dar până la pauză nu și-a creat mari ocazii. Totuși finalul primei reprizea adus un moment extrem de important. Susic a văzut roșu direct după o intrare dură asupra lui Olaru, care nu a mai putut continua.
În repriză secundă FCSB a continuat să preseze și eforturile roș-albaștrilor au fost răsplătite în minutul 74, când Octavian Popescu a marcat singurul gol al partidei, cu un șut deviat care l-a păcălit pe Bălgrădean.

Octavian Popescu: "Sper să ajung măcar la jumătatea lui Ronaldo"

Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM 7 ORE
La finalul partidei, autorul golului de 3 puncte a fost vizibil emoționat, dar a avut luciditatea să afirme că mai e drum lung până la câștigarea titlului.
"N-am mai câștigat de 8 ani aici la ei acasă și e un moment bun să ne bucură. Sunt bucuros că am marcat, am câștigat și am ajuns la două puncte de ei. Suntem la mâna noastră, trebuie să câștigăm tot până al final, dar sper să o luăm pas cu pas și să reușim. Trebuie să luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul, trebuia să câștigăm neapărat și suntem fericiți că am reușit", a spus Popescu la Digi Sport.
Întrebat despre faptul că a fost asemănat cu Cristiano Ronalo, tânărul mijlocaș a avut o replică memorabilă: "Mă bucuă aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronalo, sper să ajung măcar la jumătatea lui".
În urma rezultatului din Gruia, FCSB s-a apropiat la numai două puncte de CFR Cluj și finalul de sezon se anunță unul extrem de palpitant. Succesul echipei lui Toni Petrea a aprins și speranțele Craiovei pentru titlu, oltenii fiind pe locul 3, la 6 puncte distanță de lider.
Partidele din prima etapă a returului din play-off
  • FC Voluntari - CFR Cluj
  • Farul - FCSB
  • FC Argeș - CSU Craiova
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Florin Tănase, pe lista unui club mare din Europa! Unde este dorit golgheterul Ligii 1
20/05/2022 LA 13:02