Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Octavian Popescu, copleșit de emoții după ce a readus-o pe FCSB în lupta pentru titlu

Nicu Savin

Publicat 17/04/2022 la 22:53 GMT+3

Octavian Popescu a fost eroul FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj, marcând singurul gol al disputei din Gruia. La final, tânărul mijlocaș a fost copleșit de emoții și a oferit o replică memorabilă cu privire la asemănarea sa cu celebrul Cristiano Ronaldo.

Octavian Popescu, FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat după 8 ani pe terenul CFR-ului și a aruncat în aer finalul de sezon, apropiindu-se la numai două puncte de lider. Echipa lui Toni Petrea a dominat autoritar partida, dar până la pauză nu și-a creat mari ocazii. Totuși finalul primei reprizea adus un moment extrem de important. Susic a văzut roșu direct după o intrare dură asupra lui Olaru, care nu a mai putut continua.
În repriză secundă FCSB a continuat să preseze și eforturile roș-albaștrilor au fost răsplătite în minutul 74, când Octavian Popescu a marcat singurul gol al partidei, cu un șut deviat care l-a păcălit pe Bălgrădean.

Octavian Popescu: "Sper să ajung măcar la jumătatea lui Ronaldo"

La finalul partidei, autorul golului de 3 puncte a fost vizibil emoționat, dar a avut luciditatea să afirme că mai e drum lung până la câștigarea titlului.
"N-am mai câștigat de 8 ani aici la ei acasă și e un moment bun să ne bucură. Sunt bucuros că am marcat, am câștigat și am ajuns la două puncte de ei. Suntem la mâna noastră, trebuie să câștigăm tot până al final, dar sper să o luăm pas cu pas și să reușim. Trebuie să luăm meci cu meci și la final să ridicăm trofeul. Noi am dat totul, trebuia să câștigăm neapărat și suntem fericiți că am reușit", a spus Popescu la Digi Sport.
Întrebat despre faptul că a fost asemănat cu Cristiano Ronalo, tânărul mijlocaș a avut o replică memorabilă: "Mă bucuă aceste vorbe, dar mai am mult de muncă. Nu mă gândesc tocmai la Ronalo, sper să ajung măcar la jumătatea lui".
În urma rezultatului din Gruia, FCSB s-a apropiat la numai două puncte de CFR Cluj și finalul de sezon se anunță unul extrem de palpitant. Succesul echipei lui Toni Petrea a aprins și speranțele Craiovei pentru titlu, oltenii fiind pe locul 3, la 6 puncte distanță de lider.
Partidele din prima etapă a returului din play-off
  • FC Voluntari - CFR Cluj
  • Farul - FCSB
  • FC Argeș - CSU Craiova
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo