Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OFICIAL - Constantin Gâlcă a revenit în Superligă: a semnat cu Universitatea Craiova

Cristian Mihală

Publicat 17/04/2024 la 11:43 GMT+3

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova. Tehnicianul de 52 de ani a semnat un contract valabil până la finalul sezonului viitor și are ca obiectiv câștigarea titlului în ediția următoare de campionat.

Constantin Gâlcă. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Credit imagine: Eurosport

După demiterea lui Ivaylo Petev, oltenii au fost conduși preț de o etapă de interimarul Dragoș Bon, însă era limpede pentru toată lumea că Mihai Rotaru va încerca aducerea unui tehnician cu nume încă de acum, neavând răbdare până la finalul stagiunii.
Mirel Rădoi a fost unul dintre pariurile conducerii formației din Bănie, mai ales că rămăsese liber de contract, dar, în cele din urmă, s-a bătut palma cu Constantin Gâlcă.

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova

Tehnicanul de 52 de ani s-a întâlnit cu patronul oltenilor duminică dimineața și, după mai multe ore de discuții, au bătut palma. Azi, fostul antrenor al FCSB a mers la Craiova pentru a pune la punct ultimele detalii legate de contract și a semnat înțelegerea.
"Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă! Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.
Din noul staff tehnic vor mai face parte:
  • Dumitru Uzunea - antrenor secund
  • Iulian Matei - antrenor secund
  • Ciprian Pruna - preparator fizic
Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire "Ilie Balaci". Mult succes!", anunță oltenii pe pagina de Facebook.
Gâlcă va intra "în pâine" imediat, urmând să stea pe banca "juveților" încă de etapa viitoare, în deplasarea de la Sepsi, iar venirea lui e văzută drept un atu important în lupta pentru locul 2 în clasament.
După 9 ani, Gâlcă revine în fotbalul din România. În sezonul 2014-2015 el a condus-o pe FCSB spre titlu, însă de atunci nu a mai confirmat. De-a lungul timpului, el a antrenat Almeria B, România U17, Espanyol, Al-Tawwoun, Al-Fayha, Vejle și Al-Hazem, fără rezultate deosebite. Ultima oară s-a aflat la cârma lui Radomiak, polonezii dându-l afară după ce a câștigat doar 8 meciuri în 22 de partide jucate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo