După revenirile lui Dan Petrescu și Mihai Bordeianu, CFR Cluj a mai făcut o "repatriere". Argentinianul Emmanuel Culio, în vârstă de 38 de ani, a revenit în Gruia. Plecat în decembrie 2019 din cauza unor probleme personale, Culio a jucat în ultimele două sezoane la Quilmes și CSD Flandria din Argentina.
Emmanuel Culio a mai jucat de două ori la CFR Cluj, prima oară între 2007 și 2010, atunci când a reușit să câștige și primul titlu din istoria ardelenilor, dar și în perioada 2017-2019.
"Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, s-a întors în Gruia!
Romanian Liga I
Ladislau Boloni, la un pas de Liga 1! Marele antrenor ar putea fi înlocuitorul lui Grozavu la Sepsi
ACUM 5 ORE
În decembrie 2019 Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre.
Bine ai revenit acasă, Culio!", se arată în postarea de pe facebook a celor de la CFR Cluj.
În total, Emmanuel Culio a obținut 5 titluri de campion al României, 3 Cupe ale României și 4 Supercupe ale României alături de CFR Cluj. De asemenea, Culio a fost un jucător important pentru clujeni în participările din UEFA Champions League și UEFA Europa League, mai ales în prima perioadă petrecută la Cluj.
Romanian Liga I
Latovlevici va continua în Liga 1, după despărțirea de CFR! A semnat cu o echipă de mare tradiție
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Sorin Colceag, discurs dur după Craiova - Dinamo. "Du-te, tată, acasă dacă n-ai chef să muncești"
IERI LA 20:41