Clinceni şi-a disputat mare parte din meciurile considerate pe teren propriu la Călăraşi în sezonul trecut. Stadionul din Clinceni este într-un proces de modernizare, iar ilfovenii au fost nevoiţi să se mute pe stadionul lui Dinamo, aflat în Bucureşti.
În trecut, Voluntari a apelat la o astfel de măsură şi a disputat mai multe meciuri pe stadionul dinamoviştilor.

Academia Clinceni se mută pe stadionul lui Dinamo

Romanian Liga I
Universitatea Craiova s-a calificat în Conference League, după o victorie cu FC Botoșani, cu 2-0
ACUM 3 ORE
Primul meci pe care Clinceni îl va juca pe stadionul dinamoviştilor este partida cu Mioveni, de pe 30 august, din etapa a 7-a.
Clinceni – Dinamo va avea loc la începutul lunii decembrie, dar până atunci cel mai probabil trupa lui Ilie Poenaru va reveni pe propria arenă.
"Academica Clinceni va disputa meciurile de acasă pe stadionul Dinamo, până la finalizarea lucrărilor de refacere ale arenei proprii. Prima partidă pe care o va juca în baza sportivă din bulevardul Ştefan cel Mare va fi cea din etapa a 7-a, cu CS Mioveni, programată luni, 30 august, cu începere de la ora 18.00", anunță LPF (Liga Profesionistă de Fotbal).
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png
"Totodată, având în vedere faptul că pe acest stadion îşi mai organizează meciurile şi FC Dinamo 1948, precum şi faptul că amândouă echipe îşi dispută meciurile de acasă în aceleaşi etape, vă rugăm să aveţi în vedere acest aspect la programarea jocurilor, o perioadă pentru igienizare şi pentru refacerea gazonului fiind recomandată între cele doua meciuri", se precizează în comunicatul ilfovenilor.
Clinceni, revelaţia sezonului trecut din Liga 1, are un început foarte slab de campionat, cu 5 înfrângeri în 5 etape şi un golaveraj 3-10. De asemenea, ilfovenii se confruntă cu mari probleme financiare.
Gazeta Sporturilor a anunțat că problemele de la Academica Clincenci nu sunt doar de ordin sportiv, ci și financiar. Ba chiar se află într-o situație critică și se caută soluții drastice pentru rezolvarea problemelor financiare.
Sursa citată informează că primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a trimis mesaje către mai mulți oameni de fotbal din România pentru a căuta resurse financiare, în speranța că va reuși într-un final să salveze clubul. Jucătorii și-au primit salariile până în luna iunie, dar mai departe, viitorul este incert.
Premier League continuă în acest weekend pe Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
25/05/2022 LA 15:50
Romanian Liga I
Susținere totală din partea fanilor! Dinamo-U Cluj se va juca cu casa închisă
25/05/2022 LA 10:46